600 g filé z tresky
| 60 g kečupu
| 0,2 l smetany
| 0,1 l bílého vína
| 1 lžíce hladké mouky
| citrónová šťáva
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí filé Tyhány:
Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, aby maso zpevnilo a odstranil se rybí pach. Necháme asi hodinu v chladu odležet. Pak filé naporcujeme, osušíme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji z obou stran. Porce ryby vyjmeme a přeložíme na talíře. Do tuku na pánvi přidáme kečup, víno a smetanu rozmíchanou s moukou, omáčku krátce povaříme, dochutíme a přelijeme přes porce ryb. Podáváme s opečenými brambory.
Fotky receptu Rybí filé Tyhány:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!