![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s tuňákem a vejci: Uvařit těstoviny, nakrájenou cibuli usmažit do růžova, na to dát rozmačkaného tuňáka z malé konzervy. Jen prohřát, smíchat s těstovinami, dát zapéci s rozšlehanými vejci. Když je veliký hlad a ... ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Plaki: Rozinky na 2 hodiny namočíme do vody. Rybu vykucháme, opláchneme, osušíme a naporcujeme. Osolíme a v rozpáleném oleji opečeme dozlatova. Přeložíme do pekáče a ve zbylém oleji osmahneme nakrájenou cibu ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska ve vínovém těstíčku : Očištěné, umyté a osušené porce tresky osolíme. Těstíčko připravíme z vína, vajec, mouky, oleje a soli. Osolené porce tresky namáčíme v těstíčku a ihned smažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Jako p ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Námořnický úhoř : Filety z úhoře uvaříme v osolené vodě. Cibuli a houby nakrájíme na drobno a osmažíme na rozpálené nakrájené slanině nebo bůčku (nejdříve cibuli do zlatova pak přidáme houby). Přihodíme lžíci másla a ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněný tuňák v ráji : Koření pečlivě promícháme a vetřeme ho do filetů tuňáka. Přikryjeme a dáme do lednice na přibližně půl hodiny. Olivový olej rozehřejeme na pánvi, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a smažíme na malém ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba na řecký způsob : Filety nakrájíme na stejné kousky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a odložíme na chladnější místo. Zeleninu oloupeme a nastrouháme na struhadle na zeleninu. Rajčata spaříme, oloupeme a n ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Terrine z lososa s uzeným pstruhem : Pstruha zbavíme kostí a odložíme na chladnější místo. Lososa rozemeleme (nebo pokud možno rozmixujeme) , přidáme vajíčka, smetanu, sůl, pepř případně bylinky podle chuti. Hmotou naplníme formu a vařím ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí jehla: Osušené filé nakrájíme na kostky, cibuli, cuketu a klobásu na kolečka. Na jehly střídavě napichujeme rybu, cibuli, klobásu a cuketu. Vše potřeme směsí oleje a koření, na grilu nebo v troubě opékáme .. ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný losos na studeno : Pečlivě vyfiletovanou polovičku lososa i s kůží vložíme do kameninové nebo skleněné nádoby, přidáme olej, citronovou šťávu a koření. Vložíme na dva dny do lednice a obracíme lososa každých dvanáct hod ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Haličský kapr po židovsku : Kapra po očištění dělíme na pláty a odstraňujeme kosti. Dělíme na porce, solíme, pepříme, kořeníme rozdrceným hřebíčkem a novým kořením. Pokapeme citronovou šťávou a odložíme na minimálně dvě hodiny d ... …více»
|