![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na pórku v alobalu: Porce osolíme, opepříme, položíme na alobal potřený olejem. Každou porci posypeme nadrobno nakrájeným pórkem, přisolíme a poklademe tenkými plátky másla. Alobal uzavřeme, balíčky položíme na spodní ro ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný kapr na kmíně s česnekem: Porce potřeme pastou z nadrobno nakrájené cibule, česneku utřeného se solí a kmínu. V chladu necháme 2-3 hodiny odležet. Potom porce položíme na spodní mříku rozehřátého grilu, potřeme rozehřátým sádl ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos se zeleninou v alobalu: Lososa položíme na větší čtverec alobalu potřenýcho olejem, osolíme, opepříme, přidáme zeleninovou směs, osolíme a na rybu a zeleninu rozložíme plátky másla. Alobal uzavřeme a balíčky položíme na spo ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okoun s česnekem na rožni: Okouny opláchneme, osušíme a vnitřek vytřeme pastou z pepře a česneku utřeného se solí. Povrch ryb osolíme. Potom ryby napíchneme narožeň a vložíme nad hodně rozehřátý gril. Potřeme je olejem a za otá ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štika na sardelovém másle: Štiku nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a položíme řezem dolů na alobal potřený olejem. Na každou porci dáme kousek sardelového másla. Alobal uzevřeme a balíčky položíme na spodní mřížku ... ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Platýs s cuketou a bramborami: Na alobal nebo alobalovou misku potřenou olejem dáme na každou porci jednoho platýse, osolíme, okořeníme bylinkami, pokapeme máslem a zpeudka zapečeme. Potom telpotu snížíme a ke každé porci přidáme n ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na šalvěji: Pstruhy uvnitř i na povrchu osolíme, opepříme a vložíme do nich snítku šalvěje. Pak je zabalíme do plátků slaniny a potom do olejem potřeného alobalu. Balíčky položíme na spodní rošt rozehřátého grilu ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranský pstruh: Pstruhy zevnitř i na povrchu osolíme posypeme paprikou a břišní dutinu naplníme plátky žampionů smíchanými s nakrájenou petrželkou. Ryby poprášíme moukou a položíme na spodní rošt rozehřátého grilu. Z ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z tresky: Tresku nakrájíme na kostky o hraně asi 3 cm, pokapeme olejem, šťávou z citronu, osolíme, okořeníme bobkovým listem a zakapeme sójovou omáčkou. Promícháme a necháme asi 30 minut marinovat. Potom kousky ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy Petra Voka: Kůže a kostí zbavené maso nakrájíme na kousky, vložíme do mísy, osolíme, přidáme bylinky, prolisovaný česnek a olej. Marinujeme 2-3 hodiny. Na špízové jehly nebo špejle střídavě napichujeme rybí maso ... …více»
|