![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát v ořechové krustě: Candáta podélně prokrojíme a zbavíme kostí a kůže. Osolíme ho a opepříme a obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájenými bylinkami. Potom rybu na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. Vejce roz ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený kapr po švýcarsku: Porce kapra osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 2-3 hodiny odležet. Potom porce obalíme v mouce a na oleji s máslem zlehka opečeme. Jablko a šunku nakrájíme na nudličky, smíchané s ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rožmberský zapečený kapr: Porce kapra (nejlépe bez kůže a kostí) osolíme, zlehka obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a zvolna opečeme na směsi oleje a másla. Opečené porce vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a každ ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené rybí filé s pórkem: Na oleji osmahneme na kolečka nakrájený pórek, přidáme na kostky nakrájené filé, osolíme, opepříme. Ze dvou třetin másla a mouky připravíme světlou jíšku. Osolíme ji, okořeníme muškátovým oříškem a za ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený kapr se zeleninou: Kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájeno petrželkou. Pak kapra na oleji a másle z obou stran opečeme. Do rozšlehanýh vajec přidáme nastrouhaný sýr a na nudličky nakrájen ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená filátka ze pstruha: Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže, osolíme, posypeme nadrobno nasekanými bylinkami, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a necháme 1-2 hodiny v chladu odležet. Ryby obalíme v mouce a ope ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryby pečené ve žhavém popelu: Ryby zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme a osušíme. Uvnitř i na povrchu je potřeme pastou z oleje, hořčice, pepře, česneku utřeného se solí a nadrobno nakrájených bylinek. Ryby jednotlivě zabalíme do ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s překvapením: Pstruhy po opláchnutí a osušení osolíme uvnitř i na povrchu, opepříme je a naplníme sušenými švestkami, do kterých dáme místo pecek oloupané mandle. Ryby zabalíme do plátků slaniny a položíme na aloba ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s jablky na grilu: Kapra osolíme, opepříme, pokapeme olejem a položíme na čtverce alobalu potřené olejem. Připravene porce položíme na spodní rošt rozehřátého grilu, po 4-5 minutách grilování je obrátíme a přidáme nahru ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní grilovaný kapr: Na větší čtverec alobalu potřeným olejem položíme porce kapra, osolíme, okořeníme a přelijeme směsí kečupu, oleje a nadrobno nakrájené papriky a okurky. Alobal uzavřeme, balíčky dáme na spodní rošt ro ... …více»
|