![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta z rybích jiker: Jikry, vajicka (syrová) a šunku dáme do pánvičky a vše dobře promícháme. V přikryté teflonové pánvičce usmažíme na mírném ohni cca 7-10 minut.
Podáváme s pivem a nebo se suchým bílým víném.
Příloh ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely s rajčatovou omáčkou: Makrely rozřízneme podélně na půlky, osolíme, obalíme v mouce a prudce opečeme na oleji. Osmahneme cibulku, přidáme protlak, ocet, sůl a podusíme. Do směsi vložíme makrely, podlijeme trochou vody a du ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé v sýrovém těstíčku: Z mléka, mouky, 300 g sýra a vajec vyšleháme těsto, ve kterém namáčíme osolené porce filé. Na pánvi osmažíme dozlatova ze všech stran. Hotové porce pak posypeme zbylým sýrem. Podáváme s bramborem. ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švédská treska : Tresky osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Na pánvi na rozpáleném oleji osmažíme nastrouhanou mrkev, kolečka pórku a kostičky cibule. Vše přendáme do olejem vymazaného pekáčku, př ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Neapolské palačinky pro 1 osobu: Ze všech přísad vymícháme těstíčko, necháme je 30 min. stát. Pak nalijeme tenkou vrstvu na tuk do pánve, poklademe ji tenkými plátky cibule, oloupaných rajčat a kousky ryb. Náplň překryjeme těstíčkem ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úhoř s vaječnou omáčkou: Očištěné porce úhoře osolíme, pokapeme citronovou šťávou a v misce uložíme asi na 2 hodiny do chladničky. Před přípravou je osušíme, vložíme těsně vedle sebe do kastrolu, zalijeme je vínem, přidáme na ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalené krabí tyčinky s hermelínem: Krabí tyčinky rozmrazíme, hermelíny nakrájíme na 16 hranolků, podobného tvaru jako krabí tyčinky. Na každý plátek šunky položíme krabí tyčinku a hermelín. Zabalíme a obalíme v mouce, vejci ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vaječná omeleta s tuňákem: Na rozehřátém másle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, česnek a petrželovou nať. Přidáme tuňáka / rozdrobíme/, osmahneme, opepříme a zakápneme citrónovou šťávou. Potom zalijeme rozšlehanými vejce se s ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plátky lososa na žampionech: Plátky lososa pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Necháme 15 minut uležet.
Zatím si jarní cibulku a žampiony nakrájíme na plátky. Lososa položíme na alobal, potřeme máslem, přidáme pepř a obložíme ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečený hejk s jogurtovou zálivkou: Ryby necháme rozmrazit, očistíme je, podle možností vykostíme a nakrájíme na kousky. Potom rybu pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Porce ryb rozdělíme na talí ... …více»
|