Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušený úhoř s krevetami: Řezy úhoře bez kůže na hřbetě několikrát zlehka nařízneme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na směsi oleje a másla ze všech stran opečeme. Přidáme nakrájenou zeleninu, zakapeme citronovou šťávou, ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Vařená ryba s citronovou omáčkou: Rybí maso uvaříme v menším množství osolené a okyselené vody a udržujeme teplé. Omáčku připravíme těsně před podáváním. Rozpustíme máslo s trochou rybího vývaru a vmícháme do něj citronovou šťávu. Kdy ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Sumec v bramborovém těstíčku: Brambory nastrouháme nahrubo, smícháme se solí, vejcem, majoránkou a prolisovaným česnekem a zahustíme částí mouky. Porce ryby pokapeme citronovou šťávou, osolíme, obalíme ve zbylé mouce ... ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát s perníkovou krustou: Troubu rozpálíme na 190 stupňů Celsia na horní pečení. Porce ryby osolíme a opepříme. Maso krátce opečeme na rozpálené pánvi s olejem kůží dolů a pak je přendáme na plech neopečenou stranou nahoru. .. ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský ďas s pórkem a tymiánovou omáčkou: Rybu osolíme a na pánvi krátce osmahneme na másle. Přidáme pórek a dusíme ho společně s rybou do změknutí. Mezitím si v hrnci z másla a mouky připravíme jíšku, do ní přilijeme vývar a zhotovíme hustší ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní rybí hranolky: Rybu nakrájíme na hranolky široké asi 1,5 cm a dlouhé přibližně 8 cm. Mírně je osolíme a přelijeme vínem. Takto necháme uležet jednu hodinu. Potom víno scedíme a hranolky osušíme.
Česnek oloupeme, p ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filet z lososa s ratatouille: Lososa pokapeme 1 lžící cherry, osolíme, opepříme a vychladíme. Bylinky nasekáme a polovinu podusíme na oleji. Přidáme strouhanku, osolíme, opepříme, necháme vychladnout. Troubu předehřejeme na 180 st ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Perkelt z kapra se smetanou: Očištěné porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Po chvíli je osušíme, osolíme, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Do oleje od opékání přidáme drobně po ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr v žampionové omáčce: Porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Pak je osolíme, pomalu opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a měkké vyjmeme. Uložíme je na teplé místo, na oleji osmahneme žamp ... …více»
|
21. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska se zeleninou zapečená ve vajíčku: Mraženou tresku dáme do pekáčku, přidáme mraženou zeleninu, poklademe na to máslo, okořeníme kořením na ryby a zeleninu podravkou. Dáme péct do vyhřáté trouby na 40-45 minut. Poté vlijeme ... ... …více»
|