Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr ve vinném těstíčku

Kapr ve vinném těstíčku
21. 02. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Kapr ve vinném těstíčku: Porce kapra částečně vykostíme, na hřbetě 2-3 krát podélně nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Porce namáčíme do těstíčka připraveného z vína, žloutků, soli, polohrubé mouky a sněh ... …více»

Losos na rajčatech a pórku

Losos na rajčatech a pórku
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na rajčatech a pórku: Lososa osolíme, opepříme, zlehka obalíme v mouce. Na směsi oleje a másla opečeme, přidáme nadrobno nakrájený pórek a osmahneme. Potom doplníme oloupaná nakrájená rajčata, bobkový list a pod pokličkou ... …více»

Losos na smetaně se žampiony

Losos na smetaně se žampiony
21. 02. 2008 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Losos na smetaně se žampiony: Lososa osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na směsi oleje a másla opečeme. Přidáme plátky žampionů a pod pokličkou podusíme doměkka. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a krátce prohřejeme. ... ... …více»

Ryba na balkánský způsob

Ryba na balkánský způsob
21. 02. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Ryba na balkánský způsob: Porce ryby osolíme, obalíme v mouce a na oleji a másle opečeme. Rybu vyjmeme, přidáme na klínky nakrájenou cibuli, plátky žampionů, osminky rajčat, nakrájené papriky, nasekaný nebo prolisovaný česnek ... …více»

Roláda z kapra s kysaným zelým

Roláda z kapra s kysaným zelým
21. 02. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Roláda z kapra s kysaným zelým: Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme částečně vymačkané kysané zelí a pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Na prkénko položíme vedle sebe plátky slaniny, na ně dáme maso z kapra bez kůže a kostí, ... …více»
 

Rybí závitky na smetaně

Rybí závitky na smetaně
21. 02. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Rybí závitky na smetaně: Tenké plátky rybího filé vložíme do mikrotenového sáčku a hladkou stranou paličky zlehka naklepeme. Filé opatrně vyjmeme ze sáčku, osolíme, opepříme. Na každý plátek filé položíme plátek lososa, nakrá ... …více»

Dědečkův kapr na víně

Dědečkův kapr na víně
21. 02. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Dědečkův kapr na víně: Porce kapra dobře osušíme, do kůže uděláme několik zářezů a vetřeme do nich kmín. Osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájenou peprželkou. Porce opečeme na sádle po obou s ... …více»

Rybí směs v zelenině

Rybí směs v zelenině
21. 02. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Rybí směs v zelenině: Rybí maso (nejlépe bez kůže a kostí) nakrájíme na 8-12 kousků, oslíme opepříme a obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájenými bylinkami. Potom rybu na směsi oleje a másla opečeme a vyjmeme. Přidáme ... …více»

Ryba dušená na zázvoru se zeleninou

Ryba dušená na zázvoru se zeleninou
21. 02. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Ryba dušená na zázvoru se zeleninou: Porce ryby (nejlépe bez kůže a kostí) několikrát zlehka nakrojíme, potřeme směsí oleje, soli a čerstvě nastrouhaného zázvoru a necháme 1-2 hodiny odležet. Pak je obalíme v mouce a na směsi oleje a más ... …více»

Ryba po provensálsku

Ryba po provensálsku
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba po provensálsku: Rybí porce (nejlépe bez kůže a kostí) opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet. Pak je osolíme, obalíme v mouce a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme máslo, na klínky nakrá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků