![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr ve vinném těstíčku: Porce kapra částečně vykostíme, na hřbetě 2-3 krát podélně nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Porce namáčíme do těstíčka připraveného z vína, žloutků, soli, polohrubé mouky a sněh ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos na rajčatech a pórku: Lososa osolíme, opepříme, zlehka obalíme v mouce. Na směsi oleje a másla opečeme, přidáme nadrobno nakrájený pórek a osmahneme. Potom doplníme oloupaná nakrájená rajčata, bobkový list a pod pokličkou ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na smetaně se žampiony: Lososa osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na směsi oleje a másla opečeme. Přidáme plátky žampionů a pod pokličkou podusíme doměkka. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a krátce prohřejeme. ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba na balkánský způsob: Porce ryby osolíme, obalíme v mouce a na oleji a másle opečeme. Rybu vyjmeme, přidáme na klínky nakrájenou cibuli, plátky žampionů, osminky rajčat, nakrájené papriky, nasekaný nebo prolisovaný česnek ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z kapra s kysaným zelým: Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme částečně vymačkané kysané zelí a pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Na prkénko položíme vedle sebe plátky slaniny, na ně dáme maso z kapra bez kůže a kostí, ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí závitky na smetaně: Tenké plátky rybího filé vložíme do mikrotenového sáčku a hladkou stranou paličky zlehka naklepeme. Filé opatrně vyjmeme ze sáčku, osolíme, opepříme. Na každý plátek filé položíme plátek lososa, nakrá ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dědečkův kapr na víně: Porce kapra dobře osušíme, do kůže uděláme několik zářezů a vetřeme do nich kmín. Osolíme, opepříme a zlehka obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájenou peprželkou. Porce opečeme na sádle po obou s ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí směs v zelenině: Rybí maso (nejlépe bez kůže a kostí) nakrájíme na 8-12 kousků, oslíme opepříme a obalíme v mouce smíchané s nadrobno nakrájenými bylinkami. Potom rybu na směsi oleje a másla opečeme a vyjmeme. Přidáme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba dušená na zázvoru se zeleninou: Porce ryby (nejlépe bez kůže a kostí) několikrát zlehka nakrojíme, potřeme směsí oleje, soli a čerstvě nastrouhaného zázvoru a necháme 1-2 hodiny odležet. Pak je obalíme v mouce a na směsi oleje a más ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba po provensálsku: Rybí porce (nejlépe bez kůže a kostí) opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet. Pak je osolíme, obalíme v mouce a na oleji po obou stranách opečeme. Přidáme máslo, na klínky nakrá ... …více»
|