Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kapr na víně se zeleninou

Kapr na víně se zeleninou
22. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na víně se zeleninou: Cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na slabé proužky a podusíme na másle do poloměkka. Pak na zeleninu položíme osolené porce kapra, podlijem mírně vínem a dusíme při větší teplotě, až se šťáva vydus ... …více»

Pstruh po pekařsku

Pstruh po pekařsku
22. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po pekařsku: Nejdříve si uvaříme brambory, které po zchladnutí nakrájíme na plátky. Pstruha naporcujeme, osolíme a opepříme. Vezmeme si zapékací misku, kterou vymastíme máslem a naskládáme do ní pstruha, kterého o ... …více»

Losos se zeleninou

Losos se zeleninou
22. 02. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Losos se zeleninou: Lososa osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji s kouskem másla porce lososa opečeme. Pak přidáme pórek, nakrájený na kolečka, nakrájená rajčata na kousky, bobkový list a podusí ... …více»

Filé s česnekem v alobalu

Filé s česnekem v alobalu
22. 02. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Filé s česnekem v alobalu: Připravíme si kousky alobalu, které potřeme olejem. Na ně položíme filé, posolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, pokapeme citrónem, opepříme, posypeme pálivou paprikou, estragonem a nasekanou petrželo ... …více»

Špízy ze sladkovodních ryb

Špízy ze sladkovodních ryb
21. 02. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Špízy ze sladkovodních ryb: Jednotlivé druhy rybího masa bez kostí a kůže nakrájíme na menší kousky a napichujeme je střídavě se sterilovanými cibulkami, plátky žampionů a rajčat na špizové jehly nebo špejle. Osolíme, opepříme, ... …více»
 

Rybí závitky na špízu

Rybí závitky na špízu
21. 02. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Rybí závitky na špízu: Pstruhy podélně rozpůlíme a odstraníme kůži a kosti. Potom půlky podélně opatrně prokrojíme. Takto zvětšené plátky položíme na prkénko, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, přikryjeme plátky ... …více»

Kambala na pomerančích

Kambala na pomerančích
21. 02. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Kambala na pomerančích: Rybu nakrájíme na 8 filátek, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Nejprve po obou stranách rychle opečeme na olejí, potom zvolna dopečeme. Přidáme máslo, trochu nastrouhané kůry z dobře omytého pomera ... …více»

Pstruh se smetanovou omáčkou

Pstruh se smetanovou omáčkou
21. 02. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Pstruh se smetanovou omáčkou: Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže, osolíme, opepříme. Opekáme je na oleji nejprve zprudka, potom zvolna dopečeme. Pstruhy vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, zal ... …více»

Pečená štika v bylinkovém krunýři

Pečená štika v bylinkovém krunýři
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená štika v bylinkovém krunýři: Opláchnutou a osušenou štiku na hřbetě několikrát zlehka nařízneme. Uvnitř i na povrchu ji osolíme. Pak ji obalíme v mouce, potřeme rozšlehanými bílky a bohatě posypeme směsí bílé strouhanky ze žemlí ... …více»

Okoun po mlynářsku

Okoun po mlynářsku
21. 02. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Okoun po mlynářsku: Celé ryby po očištění, opláchnutí, osušení osolíme zevnitř i na povrchu a opepříme. Pak je důkladně posypeme moukou smíchanou s nadrobno pokrájenou petrželkou. Na směsi oleje a másla zvolna opékáme na ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky