![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na víně se zeleninou: Cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na slabé proužky a podusíme na másle do poloměkka. Pak na zeleninu položíme osolené porce kapra, podlijem mírně vínem a dusíme při větší teplotě, až se šťáva vydus ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po pekařsku: Nejdříve si uvaříme brambory, které po zchladnutí nakrájíme na plátky. Pstruha naporcujeme, osolíme a opepříme. Vezmeme si zapékací misku, kterou vymastíme máslem a naskládáme do ní pstruha, kterého o ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos se zeleninou: Lososa osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném oleji s kouskem másla porce lososa opečeme. Pak přidáme pórek, nakrájený na kolečka, nakrájená rajčata na kousky, bobkový list a podusí ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s česnekem v alobalu: Připravíme si kousky alobalu, které potřeme olejem. Na ně položíme filé, posolíme, potřeme rozmačkaným česnekem, pokapeme citrónem, opepříme, posypeme pálivou paprikou, estragonem a nasekanou petrželo ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy ze sladkovodních ryb: Jednotlivé druhy rybího masa bez kostí a kůže nakrájíme na menší kousky a napichujeme je střídavě se sterilovanými cibulkami, plátky žampionů a rajčat na špizové jehly nebo špejle. Osolíme, opepříme, ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí závitky na špízu: Pstruhy podélně rozpůlíme a odstraníme kůži a kosti. Potom půlky podélně opatrně prokrojíme. Takto zvětšené plátky položíme na prkénko, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, přikryjeme plátky ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kambala na pomerančích: Rybu nakrájíme na 8 filátek, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Nejprve po obou stranách rychle opečeme na olejí, potom zvolna dopečeme. Přidáme máslo, trochu nastrouhané kůry z dobře omytého pomera ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh se smetanovou omáčkou: Pstruhy podélně rozpůlíme, zbavíme kostí a kůže, osolíme, opepříme. Opekáme je na oleji nejprve zprudka, potom zvolna dopečeme. Pstruhy vyjmeme a udržujeme teplé. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, zal ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená štika v bylinkovém krunýři: Opláchnutou a osušenou štiku na hřbetě několikrát zlehka nařízneme. Uvnitř i na povrchu ji osolíme. Pak ji obalíme v mouce, potřeme rozšlehanými bílky a bohatě posypeme směsí bílé strouhanky ze žemlí ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Okoun po mlynářsku: Celé ryby po očištění, opláchnutí, osušení osolíme zevnitř i na povrchu a opepříme. Pak je důkladně posypeme moukou smíchanou s nadrobno pokrájenou petrželkou. Na směsi oleje a másla zvolna opékáme na ... …více»
|