![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Karamelizované slávky: Lastury slávek vydrhneme kartáčkem pod studenou vodou a povrch oškrábeme malým nožíkem. Odstraníme všechny slávky, které mají nalomené a prasklé lastury nebo jsou otevřené. Oloupanou cibuli nakrájíme ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely v ostré omáčce: Očištěné makrely osolíme a zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Vyjmeme je, na pánvičku přidáme máslo a drobně pokrájenou cibuli a zpěníme ji. zaprášíme ji moukou, osmahneme, posypeme ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem: Rybí filé rozdělíme na porce a vložíme do zapékací misky vymazané máslem a vysypané strouhankou. Posolíme, poprášíme kořením kari, pokapeme zbylým tukem nebo máslem, posypeme jemně sekanou cibulí a p ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr nebo rybí filé s mandlemi: Omyté a osušené porce kapra nebo porce rybího filé pokapeme citrónovou šťávu a necháme hodinu odležet. Jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek vložíme na pánev se zahřátým olejem a lehce zpěníme, ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé s bylinkami: Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř. Směs přidáme k rybě a 10 - 20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořské plody po čínsku : Mořskou směs necháme zvolna rozmrazit, opláchneme ji pod studenou vodou a necháme okapat. Hrášek dáme na chvíli do vařící vody, vytáhneme a také necháme okapat. Pórek očistíme, nakrájíme na plátky a o ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mušle svatého Jakuba: Mušle zakoupíme buď celé v lastuře nebo jen jejich bílé části. Pokud máme mušle celé, mají bílou a oranžovou část. Oranžovou část (trávicí trakt) musíme odstranit. Bílé maso lehce osolíme a vložíme .. ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané rybí filé se sýrem: Rybí filé osolíme, posypeme vegetou a drceným kmínem. Vložíme do ohnivzdorné mísy, kterou jsme trochu vymazali rostlinným olejem. Mírně podlejeme a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 25 až 30 minut ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska v těstíčku s jogurtovou omáčkou: Smícháme mouku, pivo, sůl a žloutky. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme do těstíčka. Tresky pokapeme citronem a obalíme je v těstíčku. Usmažíme dozlatova na oleji.
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájí ... …více»
|
![]() |
23. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikové rybí filé s kečupem: Filé pokrájíme na kostky a přidáme ho k pokrájené, na oleji zpěněné cibuli.
Posypeme paprikou, osolíme, podlijeme vodou a dusíme.
Před dovařením přidáme kečup, zaprášíme hladkou moukou a povaříme.
... …více»
|