Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařený úhoř

Vařený úhoř
19. 02. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Vařený úhoř: Do nádoby dejte očištěné maso úhoře a asi litr vody a postavte na oheň. Postupně přidávejte sójovou omáčku, sůl, ocet, koření a sherry, a až začne voda vřít, i všechnu zeleninu nakrájenou na kostičky. ... …více»

Okoun s vejci

Okoun s vejci
19. 02. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Okoun s vejci: Porce okouna vložíme do osolené a okyselené vody s nakrájenou zeleninou a s kořením a přivedeme do varu. Když začne voda vřít, sejmeme poklici a na ímrném ohni dovaříme. Uvařené okouny dáme na talíře ... …více»

Okoun na cibuli

Okoun na cibuli
19. 02. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Okoun na cibuli: Očištěného okouna několikrát nařízneme, osolíme a okmínujeme. Do pekáče vložíme máslo, olej, cibuli nakrájenou na kolečka a připravené okouny. V průběhu pečení okouna přeléváme vlastní šťávou, případn ... …více»

Ústřice po benátsku

Ústřice po benátsku
19. 02. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Ústřice po benátsku: Ústřice opatrně otevřeme a vnitřní vodu zachytíme. Odstraníme vrchní lasturu a ústřice z lastur vyjmeme. Spodní lastury dobře opereme a ústřice do lastur vrátíme. Strouhanou housku smícháme s jemně se ... …více»

Rostocká marinovaná makrela

Rostocká marinovaná makrela
19. 02. 2008 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Rostocká marinovaná makrela: Osolené makrely obalíme v mouce a necháme asi hodinu oschnout. Poté ryby znovu obalíme v mouce a v rozšlehaných bílcích a osmažíme po obou stranách v rozpáleném oleji. Vychladlé makrely urovnáme na mí ... …více»
 

Velrybí řezy v houbové směsi

Velrybí řezy v houbové směsi
19. 02. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Velrybí řezy v houbové směsi: Z velrybího masa nakrájíme 8 řezů, pokapeme je citronovou šťávou, opepříme a necháme chvilku odležet. Osolíme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na polovině dávky oleje. Na dvou lžících oleje zpěníme ... …více»

Velrybí minutkový guláš

Velrybí minutkový guláš
19. 02. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Velrybí minutkový guláš: Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme na oleji na pánvičce, přidáme velrybí maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání je pečeme. Maso zasypeme cibulí drobně pokrájenou, osmahneme ji, vmíchá ... …více»

Pstruzi na víně se žampiony

Pstruzi na víně se žampiony
19. 02. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pstruzi na víně se žampiony: Očištěné pstruhy uvnitř osolíme, naplníme dílky oloupaného citronu a snítkami petrželky, osolíme je i na povrchu, vložíme na drobně pokrájenou cibuli zpěněnou na oleji a pečeme. Asi za 10 minut pstruh ... …více»

Štika na víně

Štika na víně
19. 02. 2008 Ryby +++++++++-
Příprava receptu Štika na víně: Očištěné, osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Před přípravou je osušíme, osolíme, poprášíme moukou a opékáme po obou stranách na rozehřátém másle. Ke konci pečení ... …více»

Smažený kapr se sýrem

Smažený kapr se sýrem
19. 02. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Smažený kapr se sýrem: Osušené, osolené porce kapra obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem, ve strouhaném sýru a pak ve strouhance. Vkládáme je do vyšší vrstvy rozehřátého oleje a zvolna usmažíme po obou stranách ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !