![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí maso s ananasem: Osolené a opepřené rybí maso opečeme z obou stran na rozpáleném másle a opatrně přendáme do vymazané zapékací mísy. Na ně rovnoměrně rozložíme kousky ananasu, pokropíme šťávou z kompotu, posypeme petž ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba v olivové krustě s pestem: Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Nasekáme najemno olivy. Smícháme pesto s citronovou kůrou a kousky oliv. Vmícháme strouhanku. Filety dáme na plech na pečící papír. Navrch nasypeme ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filátka z červeného pstruha: Z filátek nakrájíme tenké plátky, srolujeme, zajistíme párátkem, okořeníme a pokapeme citrónem. Jemně nakrájenou šalotku zpěníme na másle, přidáme hladkou mouku, orestujeme, zalijeme vývarem a černým ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečený losos s chilli a limetkovým máslem: Nasekáme cibulky. Papričku rozpůlíme a zbavíme semínek.
Olej zahřejeme na pánvi a opečeme na něm lososa z obou stran.
pak vyjmeme z pánve a odložíme stranou.
Do pánve dáme máslo, až se rozpustí při ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na jehle : Filety z lososa omyjeme, nakrájíme na kousky a zakápneme citronovou šťávou. Kousky lososa okořeníme barevným pepřem a necháme asi půl hodiny odležet v lednici.
Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely pečené na cibuli : Očištěné makrely zbavíme hlav a ocasních ploutví, omyjeme, posolíme, opepříme a pokapeme šťávou z poloviny citronu.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Zapékací p ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnické filé : Mírně rozmražené plátky filé osolíme, potřeme směsí připravenou z hořčice, utřeného česneku, worcesteru, Maggi, grilovacího koření. Necháme 15 minut odležet a poté osmahneme z jedné strany na oleji, . ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruh s plným bříškem: Pstruhy očistíme, omyjeme a otřeme. Nasekáme česnek, cibuli pokrajíme na kolečka. Koření na ryby smícháme s olejem a nasekaným česnekem. Pstruhy zevnitř posypeme grilov. kořením a naplníme plátky slan ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba na houbách v alobalu: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na 3 lžících rozehřátého oleje, pak přidáme na plátky nakrájené houby, kmín a zpěníme je. Porce ryby osolíme, položíme na alobal potřený olejem, přelijeme houbovou ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr namodro: Porce kapra vaříme spolu se zeleninou, cibulí a kořením na mírném plameni asi 15 minut. Poté kapra vyjmeme, položíme na talíře, poklademe plátky másla a posypeme nasekanou petrželkou.O zdobíme ... ... …více»
|