![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé na jogurtu: Jogurt rozšlehejte s oloupaným utřeným česnekem a solí. Poté k němu přidejte mletý zázvor, skořici, chilli, kmín, kari koření a důkladně vše promíchejte. Jednotlivé porce filé nerozmrazujte, ale vložt ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlčanský pstruh: Pstruhy vcelku obalíme v hladké mouce, namočíme v těstíčku, pečeme zprudka na oleji po obou stranách a zvolna dopékáme. Těstíčko se připraví z vejce, bílého vína, soli, bílého pepře, strouhaného Herme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí karbenátky: Rybí maso rozmačkejte spolu s máčenou houskou, vejci, kořením, pórkem i oříšky a vymíchejte hladkou hmotu. Vytvarujte placičky, které vložte na vymazaný plech a pečte v horké troubě, dokud nemaji tzv. ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragú z mořské štiky: Rybí filety lehce rozmrazte a nakrájejte. Mléko osolte a přiveďte k varu. Vložte do něj rybu a opepřete. Mrkev očistěte a omyjte. Rybu mírně vařte asi 10 minut. Ke konci přidejte nahrubo nastrouhanou ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená sépie : Sépii nakrájíme asi na 1 cm široké kroužky, které osolíme.
Zatím si připravíme těstíčko. Pivo a vejce rozšleháme a pak vmícháme mouku. Pokud těstíčko řídké, ještě jej zahustíme moukou.
V pánvi ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Fish chips : Droždí rozdrobíme do piva. Vejce ve větší misce rozšleháme a postupně do něj střídavě přišleháváme pivo a mouku. Vzniklé těstíčko necháme v teple asi 20 minut vzejít.
Mezitím si připravíme rybí fi ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lín s ořechovou omáčkou : Rozmarýnu vložíme do narkojených otvorů v kůži lína, osolíme, opepříme, pomoučíme a opečeme na oleji. Přidáme rajčata, nasekanou bazalku, drcené ořechy, zalijeme červeným vínem, zjemníme smetanou a ne ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivní slávky : Slávky důkladně očistíme kartáčem a opláchneme pod tekoucí vodou. Ostrým nožem odstraníme byssová vlákna. Slávky, které se neotevřou po zaťukání nožem, ty nepoužijeme. Znovu je zkusíme opláchnout ve v ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososový steak s omáčkou ze sušených švestek: Těstoviny uvařte v osolené vodě, sceďte je a promíchejte s trochou olivového oleje, nasekanou bazalkou a s lehce orestovanými ořechy. Lososový steak osolte, opepřete, pokapte citronovou šťávou a opečt ... …více»
|
![]() |
13. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toskánské fazole s tuňákem: Nasekanou cibuli v míse promícháme s fazolemi. Nakrájíme rajčata na klínky a dáme do mísy. Tuňáka vidličkou rozebereme a s petrželkou přidáme do mísy k fazolím. Ve sklenici promícháme olivový olej, .. ... …více»
|