![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Treska s bylinkami: Tresčí steaky opláchneme a osušíme. Pokapeme je citrónovou šťávou a vetřeme do nich sůl s pepřem. Bylinky přebereme, opláchneme a osušíme, polovinu bylinek dáme na vložku pařáku. Na ně naskládáme tres ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Maďarská dušená makrela: Kolečka cibule a rajčat a nudličky paprik opečeme na másle. Přidáme mletou papriku, osmahneme a zalijeme vodou. Vložíme porce osolených makrel a vše zvolna dusíme doměkka asi 10 minut. Nakonec pokrm z ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pizza s tuňákem: Z droždí, vody a trochy mouky necháme vzejít kvásek. Přidáme zbylou mouku, žloutek a osolíme. Těsto vypracujeme a necháme vykynout (těsto vyjde na dva plechy).
Potom těsto vyválíme a vložíme na plech ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí maso se sýrem: Rybí maso osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném másle opečeme z obou stran. Opatrně přendáme do vymazané, vysypané zapékací mísy, posypeme jemně nastrouhaným sýrem a ve středně ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí maso s nivou a rajčaty: Porce filé opepříme na rozpáleném másle osmahneme z obou stran. Opatrně přendáme do vymazané zapékací mísy, poklademe plátky rajčat, posypeme hrubě nastrouhanou nivou a ve středně horké troubě zapékám ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí maso s česnekovou smetanou: Porce ryby osolíme, posypeme kořením a na rozpáleném másle osmahneme z obou stran. Opatrně přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy a zalijeme smetanou, ochucenou utřeným česnekem. Ve středně hor ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hospodský kapr : Kapra osolíme, pokapeme pivem, posypeme mletou paprikou, kmínem a zakápneme citronovou šťávou. Necháme odležet v chladu asi 2 hodiny
Kapra lehce obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji. Při opékání ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na černém čaji s rajčátky: Čaj zalijeme 250 ml horké vody, necháme 3 minuty vyluhovat a scedíme. Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Cibuli nakrájíme na velmi jemné plátky. Rajčata a olivy a tymián nakrájíme najemno. Těstovi ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořský ďas s parmskou šunkou a dušenou paprikou: Papriky zbavíme semen a nakrájíme na plátky. Česnek nelisujeme, ale nasekáme na drobné kousky. Maso vybereme tak, aby každý plátek vážil přibližně 200 g.
Ve velké pánvi s ... ... …více»
|
![]() |
17. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí maso se smetanovou omáčkou: Filé osolíme, opepříme a na rozpáleném másle osmahneme z obou stran. Opatrně přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy a zalijeme omáčkou: ve smetaně rozšleháme žloutky a vmícháme pažitku. Ve stře ... …více»
|