![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená ryba po řecku: Rybu opečeme na oleji do zlatova. Vložíme ji pekáčku. Na zbylý olej vložíme cibuli, česnek a osmažíme. Přidáme rajčata, petrželku, sůl, pepř a dusíme 10 min. ... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Úhoř mořský pronvelsálský: Osolené porce úhoře zapečeme na oleji. Přidáme pokrájená rajčata, česnek, pepř a zalijeme vývarem a dusíme. Po povaření zaprášíme moukou, znovu povaříme, sypeme petrželkou a podáváme s bramborem. ... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýnský slanečkový salát: Vymačkané slanečky vykostíme a naložíme do mořidla z octa, vody a koření. Slanečky, řepu, brambory, okurku, jablko a rajčata nakrájíme na proužky. Z tuku, mouku si připravíme jíšku, kterou zalijeme mo ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr s okurkovou omáčkou: Připravíme světlou jíšku, kterou za stálého míchání a podlévání smetanou povaříme na jemnou omáčku. Porce kapra vykostíme, pokapeme citrónovou sťávou a vložíme do omáčky. Osolíme... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na pórku: Kapra zbavíme kůže, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v těstíčku se sýrem: Porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v těstíčku z vejce, mléka, mouky a strouhaného sýra a smažíme v rozpáleném oleji. Do těstíčka můžeme přidat 80 g slaniny bez kůže, kterou nakrájím... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v mandlích: Osolené porce ryby necháme chvíli odležet. Máslo rozpustíme a vmícháme do rozšlehaných žloutků. Porce ryby smočíme v připravené směsi a obalíme ve strouhaných oloupaných mandlích... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený kapr se zakysanou smetanou: Do máslem vymatané ohnivzdorné mísy vložíme porce osoleného a opepřeného kapra. Vše polijeme polovinou smetany ochucené šťávou z půlky citronu a bobkový list. Pečeme v troubě... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krokety z kapra: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého šlehání uvaříme bešamel, který osolíme a opepříme. Do chladnoucího bešamelu vmícháme vejce, vykostěné... ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v županu: Osolené porce kapra necháme chvíli odležet. Mouku promícháme s 60 g oleje a přidáme několik kapek vlažné osolené vody. Za 30 minut přidáme do těstíčka sníh z bílků. Rybu obalujeme... ... …více»
|