![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát po záporožsku: Osolené a opepřené porce candáta obalíme v mouce a opečeme po obou stranách. Rybu vyjmeme a na oleji opečeme nudličky zeleniny ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinovaný úhoř: Úhoře stáhneme z kůže, umyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Prorostlou uzenou slaninu pokrájíme na malé kousky, vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, papriku ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované ryby s brusinkami: Plátky ryby osolíme a opepříme, dvě lžíce brusinek smícháme s citronovou šťávou, medem, vínem a skořicí, potřeme maso z obou stran a opečeme nad grilem nebo na pánvi. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný kapr s křenem: Kapra naporcujeme, opereme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a nacháme asi hodinu uležet. Pak je lehce osušíme a opečeme na grilu ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný losos na špejli: Anglickou slaninu podélně nakrájíme na dlouhé a tenké plátky. Filety rozdělíme na porce po cca 250 g a ty ještě překrojíme na dvě poloviny. Každý díl lososího masa obalíme plátkem ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný sumec v zeleném pepři: Filety nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a vetřeme drcený pepř. Necháme 2 hodiny v chladu odležet. Grilujeme 5 minut z každé strany a podáváme na listech salátu ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hejci se šunkou a slaninou: Hejky očistíme, omyjeme, vykostíme, břišní stranu rozřízneme po celé délce, osolíme a opepříme. Odložíme na chladné místo nebo do ledničky asi na hodinu. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelci plnění cibulí: Očištěné, vykuchané a omyté jelce osušíme čistou utěrkou, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, naplníme kolečky mladé cibule i s natí, nakrájenou slaninou, posypeme kmínem ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelci plnění zeleninou: Očištěné, vykuchané, omyté a osušené jelce osolíme, opepříme, posypeme mletou červenou paprikou a odložíme na chladné místo nebo do ledničky na 2 hodiny. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tresčí pochoutka: Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nasekanou cibulku, citr. šťávu, sůl a rozmícháme. ... …více»
|