![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé z lososa s okurkovou omáčkou: Štětečkem naneste na lososí řízky olej, osolte, opeřte a grilujte 3-5 minut z každé strany. Mezitím smíchejte složky na omáčku, kterou si můžete dochutit dle vlastní fantazie. Grilovaného lososa podá ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný pstruh: Žloutek dáme do misky, přidáme sůl a vyšleháme. Postupně pomalu lijeme olej – jako u majonézy. Nakonec dochutíme cukrem, naředíme citronovou šťávou a přidáme nasekaný kopr. ... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé zapečené s bramborami: Filé osolíme, posypeme bazalkou a dáme na dno zapékací misky. Postrouháme parmazánem, na každou porci dáme asi 5 nakrájených oliv. Umixujeme 4 rajčata s česnekem a smetanou a kouskem parmazánu. Na kaž ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Lín smažený ve vinném těstíčku: Očištěného a omytého lína osušíme čistou utěrkou a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce lína odložíme na chladné místo nebo do ledničky na cca 1 hodinu... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mořská štika se zeleninou: Na oleji osmahneme cibulku a česnek, přidáme zelí a oloupané a na plátky nakrájené jablko. Po změknutí přidáme kousky ryby, lžičku zázvoru a oloupaný rozčtvrcený... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v bramborové kůrčičce: Prolisovaný česnek osmahneme na polovině oleje, přidáme rajčata, sůl, oregano, cazenský pepř, 10 minut podusíme a mícháme, až vznikne kaše. Na kolečka nakrájenou cibuli... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní rybí salát: Uzenou rybu pokrájíme na menší kousky, dáme do salátové mísy, přidáme kousky kedlubny, okurek a ředkviček, kolečka cibule a červenou řepu. Vše dobře promícháme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělský rybí salát: Uzenou tresku jemně utřeme, přidáme kostičky jablek a okurky, nadrobno nakrájenou cibuli, zakapeme citrónovou šťávou, osladíme a osolíme. Porce salátu ozdobíme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s křenovou omáčkou: Plátky lososa opláchneme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme. Žáruvzdornou nádobu vymažeme máslem a rybu do ní poskládáme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Finský úhoř: Na připravené máslem potřené listy alobalu dáme plátky citrónů zbavených jader, plátky rajčat a osolené a opepřené porce... ... …více»
|