Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.10. 2024
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi s kari

Pstruzi s kari
1. 12. 2007 Ryby +++_______
Příprava receptu Pstruzi s kari: Z mouky, soli, pepře, kari a hřebíčků připravíme směs na obalování. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme v rozehřátém oleji. ... …více»

Kouďův rybí salát

Kouďův rybí salát
1. 12. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Kouďův rybí salát: Ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění masa bílých ryb. Asi za den až dva pořádně ryby propláchneme a dáme do octa ... …více»

Kyselé ryby

Kyselé ryby
1. 12. 2007 Ryby +_________
Příprava receptu Kyselé ryby: Očištěné ryby nasekáme na podkovy, nasolíme a uložíme na noc do chladničky. Ráno ryby na čtyři hodiny zalejeme v kamenném hrnci neředěným octem. Svaříme lák, porce ryb naskládáme do sklenic a zalijeme ... …více»

Cejni na kyselo

Cejni na kyselo
1. 12. 2007 Ryby +-________
Příprava receptu Cejni na kyselo: Ryby očistíme a trochu větší rozpůlíme po páteří a dobře osolíme. Do sklenice dáme vrstvu rybek, vrstvu zelí a zeleniny. Nepěchujeme a jen setřasáváme. Jak vrstvíme, tak doléváme připraveným nálevem z ... …více»

Candát s kedlubnovou omáčkou

Candát s kedlubnovou omáčkou
1. 12. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Candát s kedlubnovou omáčkou: Kedlubny oloupeme a rozkrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme lžíci másla a kedlubny na něm osmahne. Přilijeme vývar a pod poklicí dusíme asi 10 minut. ... …více»
 

Citrónové filé

Citrónové filé
1. 12. 2007 Ryby +++++_____
Příprava receptu Citrónové filé: Filé osolíme, opepříme, posypeme vegetou a troškou papriky. Dáme do zapékací mísy vymazané olejem, posypeme jemně nakrájenou cibulí a najemnno nakrájeným česnekem, poklademe omytým ... ... …více»

Dušený lipan s celerem

Dušený lipan s celerem
1. 12. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Dušený lipan s celerem: Očištěného a omytého lipana osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme a odložíme na chladné místo nebo do chladničky alespoň na hodinu. Celer očistíme, nakrájíme ... …více»

Filé na japonský způsob

Filé na japonský způsob
1. 12. 2007 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Filé na japonský způsob: Filé pokapeme citrónem a necháme odpočinout. Zeleninu nakrájíme nadrobno nebo nastrouháme, podusíme na másle, dáme do pekáče, na ni položíme filé ... …více»

Filé z mořského ďasa

Filé z mořského ďasa
1. 12. 2007 Ryby +++++++___
Příprava receptu Filé z mořského ďasa: Troubu rozehřejeme na 220 °C. Papriky rozpůlíme a vyřízneme semeníky. Slupkou nahoru je poklademe na plech vyložený papírem na pečení a dáme do trouby ... …více»

Francouzský plněný kapr

Francouzský plněný kapr
1. 12. 2007 Ryby +++++-____
Příprava receptu Francouzský plněný kapr: Brambory nakrájíme a uvaříme v osolené vodě, zcedíme, dáme do zapékací mísy, posypeme nasekaným uvařeným vejcem, strouhaným sýrem a drceným kmínem. Povrch poklademe porcemi očištěného ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !