![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opékaný lipan s rajčaty a cibulkou: Očištěné a omyté lipany osušíme čistou utěrkou. Na vnější straně lipanů utvoříme ostrým nožem řez ve tvaru kříže. Osolíme a odložíme na chladné místo nebo do chladničky alespoň na hodinu. Na pánvi ohř ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Palačinky s lososem: Vejce důkladně rozšleháme s mlékem a trochou soli. Postupně přidáváme mouku a vymícháme hladké těsto, které necháme asi 10 minut odležet. Filety z lososa omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Posypeme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika z uzeného lososa: Lososa nakrájíme ostrým nožem na úzké proužky a v mixéru ho mixujeme společně se smetanovým sýrem, citrónovou šťávou, pažitkou a koprem tak dlouho, až vznikne hladká hmota. Lososovou paštiku okořeníme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená treska na šalvěji: Rybu nakrájíme na špalíčky, pokapeme citrónovou šťávou, vetřeme do nich sůl a posypeme šalvějí. Zabalíme do anglické slaniny, stáhneme alobalem a pečeme v horké troubě. Při servírování rybu zakápneme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr s pikantní náplní: Kapra očistíme, osušíme, posolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 2 hodiny odležet. Jikry z kapra zalijeme vínem, osolíme, přidáme nasekanou petrželovou nať a pod pokličkou vaříme doměkka. Potom ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený karas: Ryby očistíme a důkladně omyjeme, po obou stranách nařízneme do kůže ostrým nožem zářezy. Potom ryby osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, obložíme očištěným na kolečka nakrájeným pórkem a odlo ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený losos: Pečící plech vyložíme papírem na pečení a potřeme olejem. Osušené porce lososa také potřeme olejem, osolíme a vložíme do rozpálené trouby. Pečeme asi 10 - 15 minut. Během pečení můžeme potřít olejem. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený okoun: Očištěné, vykuchané a omyté okouny osušíme, osolíme, okořeníme mletým bílým pepřem, posypeme drceným kmínem, nasekaným česnekem a odložíme na chladné místo. Po hodině okouny vložíme do vymazaného peká ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s kuskusem a kadeřavou kapustou: Připravte kuskus dle návodu na balíčku. Rozehřejte olej v kastrolu, přidejte česnek a připravujte 30 vteřin. Přidejte kapustu, zamíchejte, přikryjte a vařte 3 až 5 minut, než je.. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé zapečené s jablky a celerem: Rybí filé vložíme do vymaštěné zapékací misky, osolíme opepříme. Jablka a celer nastrouháme nahrubo, cibuli pokrájíme na drobné kostičky... ... …více»
|