![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské filé s rýží: Cibuli nakrájíme najemno a dáme na pánev do rozehřátého másla zpěnit. Na cibuli vložíme filé posypané pepřem a kari kořením. Osmažíme a posolíme. Uvaříme rýži. Pekáček vymažeme máslem. Polovinu uvařen ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chobotnice na grilu: Postup přípravy
Smícháme citronovou šťávu s octem a všleháme do ní 6 lžic oleje, osolíme a opepříme. Chobotnice omyjeme studenou vodou a osušíme. Osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Takto připravené ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrely na hořčici: Makrely očistíme a vykucháme. V zapékací misce rozpustíme máslo, na ně vložíme ryby.
Ve smetaně rozmícháme lžíci hořčice, citronovou šťávu, přimícháme petrželku - jemně nasekanou a opeoříme.
Směs na ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé zapečené se zeleninou: Filé osolíme a opepříme, dáme do olejem vytřené zapékací misky. Posypeme krájenou cibulí a okořeněnou zeleninovou směsí. Rajčata a česnek umixujeme a zalijeme zeleninu. Filé se zeleninou pečeme v hork ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr pečený se sýrem: Napřed kapra pokapeme citronem, posolíme a necháme proležet. Do tukem vymazaného pekáče nebo zapékací misky naskládáme tenké plátky slaniny, na které dáme porce kapra masitou částí navrch a plátky más ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr po mlynářsku s paprikou: Předem kapra pokapeme citronem, osolíme a necháme proležet. Do mouky dáme trochu papriky a v té porce obalíme. Papriku nakrájíme na proužky. Porce kapra smažíme na pánvi, když je jedna strana osmažená ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr zapečený s houbami: Kapra osolíme, opepříme a mírně potřeme česnekem. Kapra položíme do tukem vymazaného pekáče. Houby podusíme na cibulce s kmínem. Na každou porci kapra dáme vrstvu podušených hub. Houby zakryjeme vrstv ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčatová makrela: Makrelu očistíme, na alobalu potřeme olivovým olejem, prosolíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, zabalíme a necháme v lednici 12 hodin odležet. Před přípravou makrelu vyjmeme a spolu s cibulí pr ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paprikový tuňák: Tuňáka marinujeme v olivovém oleji spolu s jemně pokrájenou cibulkou a oběma paprikami. Vše rychle orestujeme na rozpáleném oleji, osolíme a tuňáka podáváme s rajčatovým salátem. ... ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný pstruh v alobalu: Vykuchané a očištěné pstruhy pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením. Dovnitř každého pstruha vložíme 2 stroužky česneku a nakrájenou cibuli. Ještě jednou zakapeme citron.šťávou, pokapeme ... …více»
|