![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na mexický způsob: Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme najemno. V hrnci zahřejeme máslo, lehce na něm osmahneme cibuli a česnek, pak přidáme rajčata a povaříme asi 15 minut. Přidáme zbytek přísad a mírně vaříme dalších 2 ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s limetkovou rýží: Troubu předehřejeme na 160 °C, v nízké zapékací formě utřeme čerstvý sýr se smetanou, bílým vínem, hořčicí, medem, trochou soli, citrónovým pepřem a koprem. Filety z lososa omyjeme, osušíme a pokladem ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lososí steak s bazalkovou omáčkou a ananasem: Pokud použijeme zmrazené steaky, necháme je zvolna rozmrazit. Steaky pokapeme limetkovou šťávou, posypeme směsí koření a řádně promneme, aby došlo k pokrytí celého povrchu porcí. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela na červeném víně: Vykuchané, očištěné a omyté makrely osolíme, opepříme a odložíme na chladné místo nebo do ledničky alespoň na 1 hodinu. Odleželé makrely vyjmeme a do břišních dutin vložíme máslo.. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela na rajčatech: Makrelu očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, posypeme drceným kmínem a odložíme na chladné místo nebo do ledničky na 2 hodiny.. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makrela plněná houbami: Očištěné a omyté makrely osušíme, osolíme a necháme na chladném místě nebo v chladničce odležet 2 hodiny. Uzenou slaninu nakrájíme na kostky, rozškvaříme, přidáme očištěnou nakrájenou cibuli... ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaní slanečci: Slanečky namočíme na 6 hodin do zředěného mléka. Potom z nich stáhneme kůži, rozpůlíme je a zbavíme kostí. Mlíčí ze slanečků prolisujeme do mísy a za stálého míchaní přikápneme olej, citrónovou šťávu ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný mořský okouník: Listové těsto rozválejte, posypte škvarky, pokapejte vínem nebo koňakem, přeložte natřikrát, znovu vyválejte, opět přeložte a nechte 30 minut odpočinout. Poté opět vyválejte. Vložíme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečený platýs: Umyté jarní cibulky nakrájíme na kousky dlouhé 3 cm, feferonky na tenká kolečka a odstraníme z nich semena. Ryby opláchneme pod studenou vodou, osušíme osolíme, opepříme.. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opékaný lín s kmínem a česnekem: Očištěné a omyté rybí maso osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, posypeme drceným kmínem, potřeme utřeným česnekem a odložíme na hodinu do chladničky nebo na jiné chladné místo.. ... …více»
|