![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salát z olejovek: Cibuli a okurky nakrájíme na drobno. Vše smícháme dohromady. Nejlépe chutnají namazané na topinky. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelci v česnekové omáčce s houbami: Očištěného, vykuchaného a omytého jelce osušíme čistou utěrkou, osolíme, okořeníme mletým bílým pepřem, posypeme drceným kmínem, pokapeme citrónovou šťávou a odložíme na chladné místo ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na kari koření: Kapra očistíme, vykostíme a nakrájíme na kostky nebo na plátky. Osolíme a promícháme s rozšlehaným vejcem, ve kterém jsme rozmíchali máčený solamyl. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapr na pomerančích: Kapra očistíme a naporcujeme. Potom ho osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a dáme na několik hodin do chladu.
... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na modro: Na oleji osmažíme nakrájenou kořenovou zeleninu a nakrájenou cibuli. Přidáme koření, trochu vody a 10 minut podusíme. Zalijeme octem, trochou vína ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr se sladkokyselou omáčkou: Kapra očistíme, vykostíme a naporcujeme. Potom si připravíme omáčku. Na másle zpěníme cibulku, přidáme na plátky nakrájený česnek, zázvor, prolijeme směsí z vývaru, ze sojové ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karas na mořský způsob: Očištěného, vykuchaného a omytého karase vykostíme, nakrájíme na porce, osušíme, osolíme a necháme na chladném místě nebo v ledničce odležet asi hodinu. ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Karas s pórkem a medem: Očištěného, vykuchaného a omytého karase osušíme čistou utěrkou. Po obou stranách jej nařízneme až ke kostem, osolíme a dáme na chladné místo hodiny odležet. Potom jej poprášíme ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lilkové závitky s tuňákem a chilli: Lilek omyjeme, osušíme a podélně nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a opepříme. Pánev vytřeme trochou oleje, zahřejeme a lilky po obou stranách opečeme. Opečené plátky lilku naskládáme do mísy, ... …více»
|
![]() |
1. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lín dušený s lečem: Očištěného a omytého lína osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce osolíme, opepříme a na hodinu odložíme do chladničky. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli ... …více»
|