![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba s pórem a česnekem: Rybu nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme moukou a prudce opečeme na oleji. Z pórků vykrojíme střední část, tu pokrájíme na 5 mm široké proužky a přidáme k opečené rybě společně s usekaným če ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryby na rajčatech: Rybu nakrájíme na porce a osolíme, pórky rozkrájíme na malé kousky, opečeme na oleji a polovině másla, vložíme na něj porce ryby, opečeme po obou stranách, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, sekano ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba po maďarsku: Z rybího vývaru a kořenové zeleniny připravíme menší množství osoleného vývaru, který procedíme. Rybu posolíme, potřeme octem a na 1/2 h. dáme do chladu. Pak dáme porce ryby do vařícího vývaru a zvoln ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé tihány: Rybí filé pokapeme citronovou šťávou, aby maso zpevnilo a odstranil se rybí pach. Necháme asi hodinu v chladu odležet. Pak filé osušíme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji z obou stran. Porce ryby vy ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Candát gratinovaný s cibulí: Candáta pokapeme citronovou šťávou, posolíme a dáme asi na 1 h. odležet. Poté ji zvolna asi 10 min. vaříme v osolené vodě v pekáči. Rybu vyjmeme, stáhneme z ní kůži, rozdělíme v půli a vyjmeme páteř s ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halibut s oříšky: Porci halibuta krátce orestujeme v marinádě a dáme do ohnivzdorné misky. Posypeme sekanými lískovými oříšky a dáme na 6 min. zapéci do horké trouby Vyjmeme, osolíme a podáváme na listech hlávkového sa ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapří minutky s houbami: Na másle udusíme na větší kousky nakrájenou karotku, stejně nahrubo nakrájené houby a hrášek, opepříme a osolíme. Kapra nakrájíme přes celé tělo na podkovy asi 2 cm tlusté, potřeme je solí a mletou pa ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na budínský způsob: Cibuli jemně nakrájíme, zeleninu nakrájíme na stébla asi 5 cm dlouhá, oboje podusíme na másle do poloměkka. Potom na zeleninu rozložíme osolené porce kapra, podlijeme mírně vínem a dusíme na prudkém o ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos s brusinkami: Lososa osolíme a z obou stran opečeme na másle asi 2 minuty na středním ohni, přidáme šťávu z pomerančů, kterou jsme smíchali se solamylem. Přidáme brusinky a vše povaříme asi 5 min. Lososa s brusinka ... …více»
|
![]() |
2. 12. 2007 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Parma na smetaně: Ryby očistíme, vykucháme. Osolíme, opepříme, potřeme sardelovou pastou. Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme. Pak přidáme ryby, polijeme smetanou a dáme do předehřáté trouby dusit. Asi po 10 min. ry ... …více»
|