Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
29. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruh s kešu ořechy: Očištěné pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme kmínem, a uvnitř posypeme nadrobno pokrájenou petrželkou (pažitkou). Pstruhy obalíme v mouce a opečeme na pánvi v rozehřátém másle po obo ... …více»
|
29. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Lososové lasagne s brokolicí: Brokolici očistíme a rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci přivedeme k varu dostatečně velké množství vody a brokolici v ní blanšírujeme asi 2 minuty. Potom ji vyndám ... …více»
|
28. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Pečené filé v alobalu: Rybí filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou a položíme na obdélník alobalové folie. Navrch položíme kousek čerstvého másla, folii pevně zabalíme a dáme do kastrolku do trouby péci. Upečené filé roz ... …více»
|
28. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s pikantním čínským zelím: Plátky lososa umyjeme, osušíme, pokapeme pořádně citronovou šťávou a necháme 15 minut marinovat. Čínské zelí umyjeme a nakrájíme na 2 cm široké plátky, papriku nakrájíme na jemné plátky. Lososa osuším ... …více»
|
28. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr ve zlatých šupinách: Porce kapra důkladně osolíme a potřeme drceným kmínem. Necháme asi hodinu odležet v lednici. Z vejce, škrobu, mouky a mléka vyšleháme řidší těstíčko. Osolíme ho a také necháme chvíli stát, aby mouka d ... …více»
|
26. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius v amarettovém těstíčku: Nejprve si uděláme těstíčko: Smícháme vejce, bílé víno, Amaretto, polohrubou mouku a osolíme. Do tohoto těstíčka vložíme osoleného pangasia a obalíme ho ze všech stran. Takto připraveného pangasia peč ... …více»
|
26. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Treska ve zmrazené zeleninové směsi: Osolenou a opepřenou zmrazenou zeleninovou směs dusíme na rozehřátém másle doměkka( v průběhu dušení občas podlijeme vodou, aby se nepřichytla ke dnu hrnce) asi 10 minut. Tresku osušíme, osolíme, opep ... …více»
|
26. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Makrela v hořčicové omáčce: Makrelu (pokud je zmrazená) osušíme, aby v ní nezůstala přebytečná voda. Osolíme, opepříme a opečeme na pánvi na rozehřátém oleji asi 3 minuty z obou stran dozlatova. Opečené porce vyjmeme, do oleje p ... …více»
|
26. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Halibut po italsku: Osušené porce halibuta osolíme, opepříme, a opečeme na rozehřátém oleji na pánvi po obou stranách(asi 2 minuty z obou stran). Opečeného halibuta po té z pánve vyjmeme necháme okapat od přebytečného ol ... …více»
|
26. 08. 2009 Ryby
Příprava receptu Pangasius na rajčatech: Opláchnutá rajčata vložíme na cedník a ponoříme na okamžik do vařící vody. Po té rajčata zbavíme slupky a nakrájíme na plátky. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na pánvi na olivovém oleji, přidáme oso ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |