Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s kešu ořechy

Pstruh s kešu ořechy
29. 08. 2009 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Pstruh s kešu ořechy: Očištěné pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme kmínem, a uvnitř posypeme nadrobno pokrájenou petrželkou (pažitkou). Pstruhy obalíme v mouce a opečeme na pánvi v rozehřátém másle po obo ... …více»

Lososové lasagne s brokolicí

Lososové lasagne s brokolicí
29. 08. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Lososové lasagne s brokolicí: Brokolici očistíme a rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci přivedeme k varu dostatečně velké množství vody a brokolici v ní blanšírujeme asi 2 minuty. Potom ji vyndám ... …více»

Pečené filé v alobalu

Pečené filé v alobalu
28. 08. 2009 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Pečené filé v alobalu: Rybí filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou a položíme na obdélník alobalové folie. Navrch položíme kousek čerstvého másla, folii pevně zabalíme a dáme do kastrolku do trouby péci. Upečené filé roz ... …více»

Losos s pikantním čínským zelím

Losos s pikantním čínským zelím
28. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s pikantním čínským zelím: Plátky lososa umyjeme, osušíme, pokapeme pořádně citronovou šťávou a necháme 15 minut marinovat. Čínské zelí umyjeme a nakrájíme na 2 cm široké plátky, papriku nakrájíme na jemné plátky. Lososa osuším ... …více»

Kapr ve zlatých šupinách

Kapr ve zlatých šupinách
28. 08. 2009 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Kapr ve zlatých šupinách: Porce kapra důkladně osolíme a potřeme drceným kmínem. Necháme asi hodinu odležet v lednici. Z vejce, škrobu, mouky a mléka vyšleháme řidší těstíčko. Osolíme ho a také necháme chvíli stát, aby mouka d ... …více»
 

Pangasius v amarettovém těstíčku

Pangasius v amarettovém těstíčku
26. 08. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius v amarettovém těstíčku: Nejprve si uděláme těstíčko: Smícháme vejce, bílé víno, Amaretto, polohrubou mouku a osolíme. Do tohoto těstíčka vložíme osoleného pangasia a obalíme ho ze všech stran. Takto připraveného pangasia peč ... …více»

Treska ve zmrazené zeleninové směsi

Treska ve zmrazené zeleninové směsi
26. 08. 2009 Ryby +_________
Příprava receptu Treska ve zmrazené zeleninové směsi: Osolenou a opepřenou zmrazenou zeleninovou směs dusíme na rozehřátém másle doměkka( v průběhu dušení občas podlijeme vodou, aby se nepřichytla ke dnu hrnce) asi 10 minut. Tresku osušíme, osolíme, opep ... …více»

Makrela v hořčicové omáčce

Makrela v hořčicové omáčce
26. 08. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Makrela v hořčicové omáčce: Makrelu (pokud je zmrazená) osušíme, aby v ní nezůstala přebytečná voda. Osolíme, opepříme a opečeme na pánvi na rozehřátém oleji asi 3 minuty z obou stran dozlatova. Opečené porce vyjmeme, do oleje p ... …více»

Halibut po italsku

Halibut po italsku
26. 08. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Halibut po italsku: Osušené porce halibuta osolíme, opepříme, a opečeme na rozehřátém oleji na pánvi po obou stranách(asi 2 minuty z obou stran). Opečeného halibuta po té z pánve vyjmeme necháme okapat od přebytečného ol ... …více»

Pangasius na rajčatech

Pangasius na rajčatech
26. 08. 2009 Ryby +++-______
Příprava receptu Pangasius na rajčatech: Opláchnutá rajčata vložíme na cedník a ponoříme na okamžik do vařící vody. Po té rajčata zbavíme slupky a nakrájíme na plátky. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na pánvi na olivovém oleji, přidáme oso ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !