Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.12. 2024
Dnes má svátek Svatoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát po kyjevsku

fotka Candát po kyjevsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Candát po kyjevsku:

800 g candáta  | 80 g másla  |  sůl  |  hladka mouka  | 2 ks vejce  |  strouhanka  | 160 g oloje

Postup přípravy receptu Candát po kyjevsku:

Candáta vykostíme a porce připravíme podobně jako španělské ptáčky. Na každý plátek dáme kousek másla, osolíme, zavineme ho a tvarujeme tak, aby se nerozevíral. Můžeme si pomoci i párátkem. Porce obalíme v trojbalu a smažíme v rozpáleném tuku.
Candát po kyjevsku se podává s vařenými brambory.


Fotky receptu Candát po kyjevsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát po kyjevsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !