Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.04. 2025
Dnes má svátek Julius
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí předkrm Italů

fotka Domácí předkrm Italů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Domácí předkrm Italů:

2 žluté papriky  | 4 rajčata  | 2 plechovky sardinek  | 2 vejce uvařená natvrdo  | 1 balíček oliv  | 1velká lžíce nadrobno nasekané čerstvé bazalky  | 1 lžíce octu  | 1 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Domácí předkrm Italů:

Na velký talíř urovnáme očištěnou, na tenké pásky nakrájenou papriku a rajčata.
Sardinky osušíme od oleje a pokládáme na nakrájenou zeleninu. Přidáme plátky natvrdo nakrájených vajec a ozdobíme celými olivami. Povrch posypeme čerstvou nasekanou bazalkou. Takto připravený talíř dáme vychladit do lednice.
Olivový olej a také ocet se podává k tomuto předkrmu zvlášť.


Fotky receptu Domácí předkrm Italů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Domácí předkrm Italů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka