Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
VYSTARTOVALA
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.04. 2025
Dnes má svátek Miroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filety na šlehačce

fotka Filety na šlehačce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Filety na šlehačce:

400 g filet  | 5 větších brambor  | 1 šlehačka  | 1 lžička majoránky  | 1 lžička oregana  |  sůl  |  česnek  | 2 lžičky sojové omáčky  |  olej

Postup přípravy receptu Filety na šlehačce:

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky a česnek utřeme se solí. V míse si nachystáme marinádu z majoránky, oregana, utřeného česneku, oleje a sojovky. Směsí potřeme filety a necháme marinovat asi 2 hodiny. Brambory naskládáme do zapékací mísy, podlejeme šlehačkou a dáme péct na patnáct minut při 200 st. C. Potom nahoru položíme namarinované filety a dopékáme ještě asi 25 - 35 minut.


Fotky receptu Filety na šlehačce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filety na šlehačce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !