Vložil: | Zlatos |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kapr pečený na sardeli:
4 porce kapr
| 10 dkg máslo
| 5 dkg sardelové máslo
| 1 vývar hovězí
| 8 plátek citron
Postup přípravy receptu Kapr pečený na sardeli:
Porce na povrchu kůže dvakrát nařízneme a do otvorů vložíme dva plátky citronu, osolíme a necháme zvolna péci na másle po dobu cca 20 minut, potom přidáme sardelové máslo a necháme zvolna podusit. Pak přilijeme lžíci hovězího vývaru a necháme dodusit do růžova. Po chvilce dáme kapra na talíř polijeme jej šťávou a podáváme s hranolky.
Fotky receptu Kapr pečený na sardeli:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!