MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius na čínu

fotka Pangasius na čínu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pangasius na čínu:

4 filety Pangasius  | trochu grilovaciho koření  | trochu kari koření  |  sůl dle chuti  | trochu sladké mleté papriky  |  pepř dle chuti  | 250 ml zakysané smetany  | 400 g těstovin  | trochu oleje  | lístky petržele

Postup přípravy receptu Pangasius na čínu:

Filety nakrájíme na kostičky a dáme smažit na pánev na malém množství oleje. Na pánvi posypeme glilovacím kořením, přidáme kari, osolíme, poprášíme mletou paprikou a opepříme. Maso restujeme na pánvi dokud není hotové. Mezitím uvaříme ve vodě těstoviny dle návodu a scedíme. Jakmile je maso hotové, zalijeme vše na pánvi zakysanou smetanou, důkladně promícháme a pár minut podusíme. Na talíře dáme těstoviny a přelijeme je směsí z pánvičky. Vrch můžeme ozdobit lístkem z petrželky.


Fotky receptu Pangasius na čínu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius na čínu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !