Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou

fotka Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 67

Použité suroviny receptu Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou:

2 plátky pangasiuse  | 5 dkg listového špenátu - může být i mražený  | 2 rajčata  | 5 dkg másla  | 4 plátky mozzarelly  |  sůl  | 2 stroužky česneku  |  koření na ryby

Postup přípravy receptu Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou:

Do zapékací misky dáme máslo, přidáme pangasia, kterého posypeme kořením na ryby. Na rybu rozvrstvíme špenát, osolíme a přidáme rozetřený česnek a poklademe na plátky nakrájenými rajčaty.
Zapékáme asi 15 minut a pak přidáme mozzarellu a ještě asi 5 minut dopečeme.
Podáváme s bramborou kaší nebo přílohou podle libosti.


Fotky receptu Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou:

Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou
Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou
Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou
Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou
Pangasius s rajčaty, špenátem a mozzarellou
Fotky vložil: damami,beruschka6 
Hodnocení receptu Pangasius s rajčaty, špenátem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !