Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami

fotka Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami:

1 kg pangase  | 2 vejce  |  hladká mouka  | 1 lžíce provensálského koření  | 1,5 dl světlého piva  |  sůl  |  citronová šťáva  |  olej na smažení  |  koření na ryby

Postup přípravy receptu Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami:

Kousky ryby osolíme, posypeme kořením na ryby, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Mezitím si připravíme těstíčko z vejce, piva, provensálského koření a mouky. Ryby pak namáčíme v těstíčku a hned dáváme do rozpáleného oleje smažit. Těstíčko je křehké a ryba velice chutná. Podávám s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami:

Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Fotky vložil: mikejla,MichelePrg,vilka,notburga 
Hodnocení receptu Pangasius v pivním těstíčku s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !