Vložil: | Adrasi |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečený pstruh na hříbkách:
4 pstruzi
| 2 cibule
| 60 g másla
| 50 g oleje
| 100 ml bílého vína
| 200 g hřibů
| sůl
| citrón
| petrželka
| kmín
Postup přípravy receptu Pečený pstruh na hříbkách:
Do očištěných pstruhů vložíme osminku citrónu bez jader a snítku petrželky. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme pstruhy a zvolna pečeme v troubě. Ke konci pečení pstruhy přelijeme vínem a přidáme hřiby podušené na polovině másla se solí a kmínem. Pstruhy zvolna dopečeme. Šťávu z pečených pstruhů zjemníme máslem.
Fotky receptu Pečený pstruh na hříbkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!