Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlí utopenci v remuládě

fotka Rychlí utopenci v remuládě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rychlí utopenci v remuládě:

1/2 kg buřtů  | 4 cibule  | 4 lžíce octa  | 4 lžíce oleje  | 4 lžíce plnotučná hořčice  | 4 lžíce worcestru  | 4 lžíce kečupu  | 8 lžic vody  | 1/2 lžičky chilli  |  sůl , pepř, paprika

Postup přípravy receptu Rychlí utopenci v remuládě:

Buřty a cibuli nakrájíme na kolečka, narovná se to do sklenic asi tak do půlky, a zalije lákem. Lák je připraven z octa, oleje, hořčice, kečupu, worcestru, a povaří se s 8 lžicemi vody. Poté se přidá sůl, pepř, chilli a paprika podle chuti. Tuto hladkou směs nalijeme do sklenic a urovnáme zbytek buřtů s cibulí. Na závěr uzavřeme sklenice. Druhý den můžeme podávat.


Fotky receptu Rychlí utopenci v remuládě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlí utopenci v remuládě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky