Vložil: | Pidovka60 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![7.17/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Rychlí utopenci v remuládě:
1/2 kg buřtů
| 4 cibule
| 4 lžíce octa
| 4 lžíce oleje
| 4 lžíce plnotučná hořčice
| 4 lžíce worcestru
| 4 lžíce kečupu
| 8 lžic vody
| 1/2 lžičky chilli
| sůl , pepř, paprika
Postup přípravy receptu Rychlí utopenci v remuládě:
Buřty a cibuli nakrájíme na kolečka, narovná se to do sklenic asi tak do půlky, a zalije lákem. Lák je připraven z octa, oleje, hořčice, kečupu, worcestru, a povaří se s 8 lžicemi vody. Poté se přidá sůl, pepř, chilli a paprika podle chuti. Tuto hladkou směs nalijeme do sklenic a urovnáme zbytek buřtů s cibulí. Na závěr uzavřeme sklenice. Druhý den můžeme podávat.
Fotky receptu Rychlí utopenci v remuládě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!