Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlý bažant na smetaně

fotka Rychlý bažant na smetaně
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 37

Použité suroviny receptu Rychlý bažant na smetaně:

30 g sádla  | 1 bažant  | 50 g uzené slaniny  |  sůl  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 80 g cibule  | kousek celeru  | 1 bobk. list  | po 3 kuličky nové koření a pepř  | 250 ml zakys. smetany  | 30 g hl. mouky  |  citr. šťáva  |  cukr

Postup přípravy receptu Rychlý bažant na smetaně:

Bažanta nakrájíme na porce a osolíme. V tlakovém hrnci rozpustíme mast spolu s uzenou slaninou, nakrájenou na kostičky a bažanta na ní opečeme. Přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer, dále bobkový list, celý černý pepř a celé nové koření a vše spolu osmahneme. Pak podlijeme horkou vodou a hrnec uzavřeme. Pod tlakem dusíme 30 minut. V kysané smetaně rozmícháme mouku, nalijeme na maso a necháme projít varem. Do hotové omáčky přimícháme podle chuti citrónovou šťávu, cukr a sůl.


Fotky receptu Rychlý bažant na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý bažant na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !