Použité suroviny receptu Rýžové knedlíky s bůčkem a vejci:
16 plátku knedlíku
| na posypání: sekanou pažítku
| dle chuti: sůl a mletý pepř
| 200 g uzeného bůčku
| 6 vajec
| 1 cibuli
| 2 lžíce sádla
Postup přípravy receptu Rýžové knedlíky s bůčkem a vejci:
Knedlíky a bůček nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Ve velké pánvi rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm cibuli. Přidáme knedlíky. Když zezlátnou, vmícháme nakrájený buček. Vše zalijeme osolenými a opepřenými rozšlehanými vejci a smažíme, dokud se vejce nesrazí. Na talíři posypeme sekanou pažitkou.
Fotky receptu Rýžové knedlíky s bůčkem a vejci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!