Použité suroviny receptu Salámová pánev s hořčičnou smetanou:
1 svazek naťové cibulky
| 500 g šunkový salám
| 3 lžíce olej
| 1/8 vývar z kostky
| 125 ml smetana ke šlehání
| 1 lžíce ostrá hořčice
| sůl
| bílý pepř
| 3 snítky petrželka
Postup přípravy receptu Salámová pánev s hořčičnou smetanou:
1. Cibule očistíme, omyjeme a nakrájíme šikmo na kousky. Šunkový salám oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej a kolečka salámu v něm po obou stranách zprudka opečeme dozlatova. Přidáme naťové cibulky a společně osmahneme.
2. Směs na pánvi podlijeme vývarem a smetanou. Vmícháme hořčici a 1-2 minuty povaříme. Osolíme a opepříme. Petrželku omyjeme, oklepeme dosucha a nasekáme. Salámovou směs na pánvi posypeme petrželkou. Jako přílohu podáváme čerstvý selský chléb nebo křupavou bagetu. Salámová pánev s hořčičnou smetanou chutná výborně s mladými a křehkými ředkvičkami.
Fotky receptu Salámová pánev s hořčičnou smetanou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!