Použité suroviny receptu Krupkový salát s křenem a jogurtem:
200 g krupky
| 100 g tvrdý sýr
| 1 pórek
| 100 g okurky
| 1 cibule
| 30 g jogurt
| 3 lžíce kečup
| 1 lžíce strouhaný křen
| špetka sůl a pepř
Postup přípravy receptu Krupkový salát s křenem a jogurtem:
Krupky dáme vařit doměkka do osolené vody a před koncem vaření přidáme pórek nakrájený na nudličky. Scedíme a necháme vychladnout.
Okurku nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka a přidáme do krupek.
Jogurt smícháme s kečupem, nastrouhaným křenem, opepříme a promícháme se směsí.
Nakonec posypeme strouhaným sýrem a podáváme.
Fotky receptu Krupkový salát s křenem a jogurtem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!