Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Segedínské kotlety:
4 ks vepřové kotlety
| 40 g sádla
| 1 ks cibule
| 300 g kysaného zelí
| 0,2 l kysané smetany
| 1 lžíce hladké mouky
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| kmín,sůl,rovná lžíce papriky
Postup přípravy receptu Segedínské kotlety:
Kotlety na krajích nařízneme, naklepeme, osolíme a na sádle po obou stranách osmahneme. Pak je vyjmeme a na omastku osmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme papriku, promícháme, vložíme kotlety, přidáme kmín, podlijeme vodou a dusíme. Když jsou kotlety napolo hotové přidáme zelí, které jsme předem trochu pokrájeli a společně dodusíme. Nakonec zalijeme kysanou smetanou,zahustíme moukou a protlakem. Dobře povaříme. Segedínské kotlety podáváme s houskovým kendlíkem nebo brambory.
Fotky receptu Segedínské kotlety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!