Použité suroviny receptu Segedínský guláš z vepřového masa a sójových kostek:
50 g sójových kostek natural
| 0,25 l vody
| 1 lžíce rostlinného tuku
| 150 g cibule
| sůl
| 1 lžička sladké papriky
| špetka pálivé papriky
| 300 g vepřového masa
| 300 g kysaného zelí
| 0,125 l smetany
| 1 lžíce saldké smatany
Postup přípravy receptu Segedínský guláš z vepřového masa a sójových kostek:
Sójové kostky povaříme asi 30 minut, můžeme s masoxem. Cibuli zpěníme, přidáme na kostičky nakrájené maso a po všech stranách opečeme. Pak přidáme oba druhy papriky, podlijeme a maso dusíme asi 30 minut. Pak přidáme povařené sójové kostky a dusíme dále asi 10 minut. Přidáme zelí a společně dusíme asi 15 minut. Pak vše zalijeme smetanou s rozmíchanou moukou a dobře povaříme. Můžeme ještě dochutit mletým pepřem a masoxem pro výraznější chuť.
Fotky receptu Segedínský guláš z vepřového masa a sójových kostek: