Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sekaná z divočáka

fotka Sekaná z divočáka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Sekaná z divočáka:

1,5 kg masa z divočáka (plec)  | 0,5 kg masa hovězího  | 200 g slaniny  | 2-3 ks zelené papriky  | dle chuti: česnek a cibule  | dle chuti: zelená petrželka  | 2 ks celá vejce  | dle chuti: sůl,pepř,majoránka a divoké koření  | dle potřeby: strouhanka

Postup přípravy receptu Sekaná z divočáka:

Maso umeleme na středně hrubo, smícháme s cibulí a česnekem, přidáme nehrubo nastrouhanou papriku, pokrájenou petrželku a na drobné kostičky nakrájenou slaninu, okořeníme přidáme vejce a strouhanku, aby nám vzešla středně tuhá hmota. Uděláme šišku, kterou dáme do sádlem vymazaného pekáče, pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 stupňů zhruba 1,5 hod.


Fotky receptu Sekaná z divočáka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaná z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !