Vložil: | Natural |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Sekaná z divočáka:
1,5 kg masa z divočáka (plec)
| 0,5 kg masa hovězího
| 200 g slaniny
| 2-3 ks zelené papriky
| dle chuti: česnek a cibule
| dle chuti: zelená petrželka
| 2 ks celá vejce
| dle chuti: sůl,pepř,majoránka a divoké koření
| dle potřeby: strouhanka
Postup přípravy receptu Sekaná z divočáka:
Maso umeleme na středně hrubo, smícháme s cibulí a česnekem, přidáme nehrubo nastrouhanou papriku, pokrájenou petrželku a na drobné kostičky nakrájenou slaninu, okořeníme přidáme vejce a strouhanku, aby nám vzešla středně tuhá hmota. Uděláme šišku, kterou dáme do sádlem vymazaného pekáče, pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 stupňů zhruba 1,5 hod.
Fotky receptu Sekaná z divočáka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!