Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.12. 2024
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Selská zelňačka

fotka Selská zelňačka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Selská zelňačka:

1 litr voda  | 1/2 hlávky bílé zelí  | 1 ks celer  | 2 ks pórek  | 2 ks mrkev  | 1250 g vařené uzené maso  | 60 g rostlinný tuk  | 60 g rýže  |  petrželka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Selská zelňačka:

V hrnci rozpustíme tuk a osmahneme na něm pokrájenou zeleninu. Přidáme pokrájené uzené maso, podlijeme trochou vody a dusíme asi půl hodiny. Poté dolijeme asi litr horké vody a povaříme ještě asi 10 minut. Osolíme, okořeníme a přidáme propláchnutou rýži a vaříme, až rýže změkne. Hotovou selskou zelňačku podáváme s posekanou petrželkou.


Fotky receptu Selská zelňačka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selská zelňačka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles