![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 12. 2024 Škola vaření
Čerstvé ořechy bez přísad jsou zdraví nejprospější, namočením do vody na několik hodin můžeme zlepšit jejich stravitelnost. Ořechy ale také mohou být pro zdraví škodlivé a zatěžující …více»
|
![]() |
9. 11. 2024 Škola vaření
Podzim je tradičně měsícem, kdy jablka zpracováváme a připravujeme zásoby na zimu. Jedním ze způsobů je sušení, na které nedaly dopustit už naše babičky. Sušená jablka mají spoustu zdraví prospěšných …více»
|
![]() |
26. 09. 2024 Škola vaření
Listové těsto je základní součástí mnoha klasických i moderních receptů, které jsou typické svou lehkostí, křehkostí a vícevrstvou strukturou. Tento kulinářský unikát, který vzniká z jednoduchých …více»
|
![]() |
17. 09. 2024 Škola vaření
Vybrat správnou pánev na vaření je stejně důležité jako výběr ingrediencí pro vaše kulinářské umění. Hlavními kritérii bývá nepřilnavost, velikost i tvar nebo třeba některé chytré funkce. V tomto …více»
|
![]() |
16. 09. 2024 Škola vaření
Už jste někdy měli možnost ochutnat světoznámý dezert cheesecake? Krémový, jemný a neodolatelný? Tento lahodný sýrový koláč je symbolem mnoha kuchyní po celém světě a neodmyslitelnou součástí mnoha …více»
|
![]() |
11. 09. 2024 Škola vaření
Rohlík je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších druhů pečiva v České republice. Má nejen bohatou historii, ale také širokou škálu variant, které uspokojí různé chuťové preference. Český trh tak nabízí …více»
|
![]() |
18. 07. 2024 Škola vaření
Značka Vegi Steak je na trhu již od roku 2016. Zahrnuje pestrou řadu rostlinných výrobků, které chutí, šťavnatostí a strukturou připomínají jejich masové alternativy. Hmm…burger, kukuřízek, klobalásky …více»
|
![]() |
10. 07. 2024 Škola vaření
Přeneste se s naším receptem na sluncem zalité pobřeží Středozemního moře. Opečené krevety s pancettou se skvěle hodí k řadě příležitostí – ať už jde o romantickou večeři, letní večer na zahradě …více»
|
![]() |
2. 07. 2024 Škola vaření
Španělsko je známé jako největší producent olivového oleje na světě a jejich výrobky jsou synonymem pro kvalitu a tradici. V tomto článku se zaměříme na dva klíčové faktory, které určují kvalitu …více»
|
![]() |
25. 06. 2024 Škola vaření
Česká značka FABINI přichází na trh s novou kolekcí nádobí Lucca 3.0 vícevrstvé nerezové oceli. Jde o novou generaci ikonického nádobí, na kterém vaří více než 30 000 spokojených zákazníků. Kolekce …více»
|