Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.07. 2025
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Způsob mletí zrn ovlivňuje chuť i kvalitu mouky

Způsob mletí zrn ovlivňuje chuť i kvalitu mouky
24. 02. 2024 Škola vaření
Proces mletí obilí je při výrobě mouky nesmírně důležitý. Ovlivňuje jak chuť výsledného produktu, tak i nutriční hodnoty mouky. Od okamžiku sklizně do chvíle, kdy si v obchodě vyberete svůj sáček …více»

5 lehkých tipů, jak na to v kuchyni s medem

5 lehkých tipů, jak na to v kuchyni s medem
17. 02. 2024 Škola vaření
Med obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek, má antibakteriální účinky a v kuchyni velmi široké uplatnění. Máme pro vás inspiraci, jak jednoduše použít med kdykoli během dne. Vyzkoušejte některý …více»

Celozrnné a vícezrnné pečivo – o co jde?

Celozrnné a vícezrnné pečivo – o co jde?
26. 01. 2024 Škola vaření
V dnešní době, kdy si čím dál více lidí uvědomuje význam zdravého stravování, se výběr pečiva stává důležitou součástí nákupů. Klasické „bílé“ pečivo, tedy pečivo čistě pšeničné, není z hlediska  …více»

Od sádla po jelítko: Dopřejte si zabijačkové pochoutky

Od sádla po jelítko: Dopřejte si zabijačkové pochoutky
25. 01. 2024 Škola vaření
Škvarky, jitrnice a jelítka, ale i vepřové maso na mnoho způsobů. Zimní měsíce přejí tradičním zabijačkovým specialitám, na kterých si pochutná snad každý – aniž by za nimi musel jezdit na vesnici …více»

Jak upéct skvělý dort? Těmto chybám se vyhněte

Jak upéct skvělý dort? Těmto chybám se vyhněte
9. 01. 2024 Škola vaření
Upéct dort na rodinnou oslavu nemusí být tak těžké, jak to může na první pohled vypadat. Do pečení se může pustit každý trochu šikovný pekař. Je však třeba se vyhnout chybám, které naše úsilí mohou  …více»
 

Mýty a fakta o skladování sýrů

Mýty a fakta o skladování sýrů
5. 01. 2024 Škola vaření
Sýr je živá potravina. Po celou dobu přípravy i cesty na váš stůl zraje a pracuje. Zaslouží si tedy zvláštní zacházení. Když se o něj budete správně starat, odmění vás vynikající chutí. Jak na to?  …více»

Pohankové galettes se sýrem Lipno

Pohankové galettes se sýrem Lipno
19. 12. 2023 Škola vaření
Francouzské galettes jsou tenké pohankové placky připravené naslano. Opékáme je na pánvi a plníme vejcem, šunkou a sýrem, klidně i tím taveným. Extra smetanové Jihočeské Lipno má výraznou sýrovou  …více»

Tři tipy na chutné nápoje, které zahřejí během chladných dnů

Tři tipy na chutné nápoje, které zahřejí během chladných dnů
14. 12. 2023 Škola vaření
Chladné počasí přímo vybízí k zahřátí organismu pomocí teplých nápojů. Kromě klasického zeleného nebo černého čaje existuje i spousta dalších chutných receptů na horké drinky, jako je například  …více»

Jak kompletně zpracovat kuře? Polévka, řízek a pomazánka

Jak kompletně zpracovat kuře? Polévka, řízek a pomazánka
16. 11. 2023 Škola vaření
Základem, jak neplýtvat potravinami, je naučit se zužitkovat je na maximum. Dnes se podíváme na to, co vše je možné připravit z jednoho kuřete, abyste využili jeho chuť i hodnotu a připravili vyvážený …více»

Zdravě. Chutně. Rychle. Váš talentovaný pomocník do kuchyně!

Zdravě. Chutně. Rychle. Váš talentovaný pomocník do kuchyně!
14. 11. 2023 Škola vaření
Kombinované trouby Panasonic jsou skvělými pomocníky do kuchyně. Díky nim zvládnete přípravu lahodných a zdravých pokrmů pro celou rodinu. S využitím funkce páry, klasického konvenčního ohřevu, grilu …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !