Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší šunka na světě? Jamón!

Nejlepší šunka na světě? Jamón!
24. 04. 2023 Škola vaření
Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou degustací, stejně jako u vína, které by  …více»

7 základních typů vín pro nevinaře aneb je Chardonnay lehké nebo těžké?

7 základních typů vín pro nevinaře aneb je Chardonnay lehké nebo těžké?
28. 03. 2023 Škola vaření
Jistě máte mezi víny svého favorita. Podle chuti každý pozná, co mu sedí. Do jaké rodiny vín ale váš oblíbený typ zapadá? Podívejte se na sedm základních kategorií a jejich zástupce. Možná si  …více»

Uchovejte si chytře sezónní plodiny aneb Jak na správné skladování brambor

Uchovejte si chytře sezónní plodiny aneb Jak na správné skladování brambor
26. 10. 2022 Škola vaření
Letní úroda je už dávno zavařená ve sklenicích a podzimní sychravé dny na sebe nenechaly dlouho čekat. Období sezónních plodin však zdaleka nekončí, na začátku října totiž vrcholí sklizeň oblíbených  …více»

5 zajímavostí o španělském olivovém oleji

5 zajímavostí o španělském olivovém oleji
12. 10. 2022 Škola vaření
Španělská kuchyně by nebyla kompletní bez vysoké láhve olivového oleje, ať už chcete přidat chuť do tostady při snídani, zakápnout salát k obědu nebo jej zařadit do tradičních receptů na večeři …více»

Jak doma připravit dokonalé cappuccino

Jak doma připravit dokonalé cappuccino
6. 10. 2022 Škola vaření
Za perfektním cappuccinem nemusíte do pravé italské kavárny. Hravě ho zvládnete sami, a to i bez profesionálního kávovaru a dalších baristických vychytávek. Bohatě postačí kvalitní káva, čerstvé  …více»
 

Brambora – nezvaná plodina, která dobyla srdce Evropanů

Brambora – nezvaná plodina, která dobyla srdce Evropanů
29. 09. 2022 Škola vaření
I do českých kuchyní jsme vpustili svěží vítr zahraničních delikates, a tak i v té nejobyčejnější domácnosti často kouzlíme nevšední dobroty, které bychom si v minulosti dopřávali leda tak na druhém  …více»

Zázrak do sklenice během pár minut! Vsaďte na fermentaci

Zázrak do sklenice během pár minut! Vsaďte na fermentaci
28. 09. 2022 Škola vaření
Poměrně nenáročná i rychlá příprava a spousta živin prospěšných pro tělo. Fermentace se v posledních letech vrací zpátky na výsluní a vzhledem k pozitivům, která přináší, se vůbec není čemu divit! …více»

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?
9. 09. 2022 Škola vaření
Houby sbíráme pro potěšení, krásu a ceníme si je pro chuťové a aromatické vlastnosti. Pokládáme je za pochutinu s vysokými organoleptickými účinky na naše smysly. Jejich využití je široké – můžeme  …více»

Káva za studena? To není vtip!

Káva za studena? To není vtip!
8. 09. 2022 Škola vaření
Také jste přesvědčeni, že káva zalitá studenou vodou je nepitelná? Chyba. Je to nový trend. Tzv. Cold Brew je dokonalý nápoj ideální na ledovou kávu, kterou navíc můžete vylepšovat přidáním šlehané …více»

Jak funguje při pečení lepek?

Jak funguje při pečení lepek?
29. 08. 2022 Škola vaření
Lepek je pro pekaře důležitý, protože se stará o tažnost a pružnost těsta. Rozdíl mezi těstem s lepkem a bez lepku pohledem není poznat, ale rozdíl je v tom, jak se s těstem pracuje. Těsta s lepkem j …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !