Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zrání hovězího si můžete zkusit i doma

Zrání hovězího si můžete zkusit i doma
28. 02. 2022 Škola vaření
Zrání je jedním ze základních pilířů kvality masa a jeho kulinářské přípravy. Není to přitom nic těžkého a můžete si to zkusit i doma. Jak na domácí zrání kvalitního hovězího? …více»

Vyzkoušejte tři netradiční recepty, díky kterým si zamilujete rybí filé

Vyzkoušejte tři netradiční recepty, díky kterým si zamilujete rybí filé
15. 02. 2022 Škola vaření
Průměrná roční spotřeba ryb v EU je 22 kg. Jenže každý Čech jich sní pouze 5,7 kg. Máme tak co dohánět! Přitom jsou lehce stravitelné a plné zdraví prospěšných živin. Navíc existuje spousta skvělých  …více»

Kouřový bod hlavních typů olejů

Kouřový bod hlavních typů olejů
10. 02. 2022 Škola vaření
Při smažení potravin, se kterým byste to neměli přehánět, byste měli dodržovat určitá pravidla, díky nimž jsou pokrmy nejen chutnější, ale také méně škodlivé. Je sice pravda, že smažení není nejvhodně …více»

Ovládněte mistrovské uzení studeným kouřem: Plus recept na uzeného lososa

Ovládněte mistrovské uzení studeným kouřem: Plus recept na uzeného lososa
20. 01. 2022 Škola vaření
Zima dříve platila za hlavní a v podstatě jedinou sezónu uzení. Důvodem je fakt, že v zimě není problém udržet teplotu v udírně v rozmezí 15 až 30 °C, což je ideální limit pro pomalé uzení studeným  …více»

Podzimní kulinářské tipy na zahřátí

Podzimní kulinářské tipy na zahřátí
29. 10. 2021 Škola vaření
Podzim se už hlásí o slovo. Koruny stromů opět hrají všemi barvami a sychravé počasí dává najevo, že léto už je dávno pryč. Ale i tohle období je možné si zpříjemnit a zahřát se například s poctivým  …více»
 

Slepičí a pštrosí, bio či z podestýlky: Vyznáte se ve vejcích?

Slepičí a pštrosí, bio či z podestýlky: Vyznáte se ve vejcích?
21. 10. 2021 Škola vaření
Bez vajíček se v kuchyni obejde jen málokdo. Jen v loňském roce snědl podle údajů Českomoravské drůbežářské unie každý obyvatel ČR v průměru 263 vajec. I proto bychom měli věnovat pozornost tomu, j …více»

Od bramboráku po hranolky: Vyznáte se v bramborách?

Od bramboráku po hranolky: Vyznáte se v bramborách?
20. 10. 2021 Škola vaření
Brambory jsou pevným základem české kuchyně a nabízejí velmi široké možnosti využití a úprav – od příloh přes hlavní jídla až po moučníky. Není ovšem brambora jako brambora a úspěch v kuchyni se  …více»

Vynález smažáku měl dostat ženy od plotny do práce

Vynález smažáku měl dostat ženy od plotny do práce
18. 10. 2021 Škola vaření
Historie smaženého sýra je plná překvapení. Ještě v první polovině 20. století šlo o luxusní delikatesu podávanou v nejdražších restaurací. Stačilo však pár let a stala se z něj „lidovka“. Jeho  …více»

Sláva zdravým těstovinám: vyplatí se sáhnout po celozrnné variantě?

Sláva zdravým těstovinám: vyplatí se sáhnout po celozrnné variantě?
13. 10. 2021 Škola vaření
Hledáte způsob, jak zvýšit konzumaci celozrnných výrobků? Sáhněte po zdravých celozrnných těstovinách. V minulosti býval rozhodujícím faktorem při výběru těstovin především jejich tvar – kolínka …více»

Řepa, česnek, salát… čím jsou pro nás tak prospěšné? A jdou i na gril?

Řepa, česnek, salát… čím jsou pro nás tak prospěšné? A jdou i na gril?
30. 09. 2021 Škola vaření
Jaká zelenina chutná nejvíce Čechům? Podle průzkumu ČSÚ z roku 2019 rajčata. Následují cibule, melouny, salátové okurky, papriky a hlávkový salát. Na začátku 90. let jednoznačně dominovalo zelí …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !