Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pravý gurmánský burger si snadno připravíte sami doma

Pravý gurmánský burger si snadno připravíte sami doma
21. 06. 2024 Škola vaření
Přestože jsou hamburgery typickým pokrmem americké kuchyně, dnes je najdeme v různých variantách po celém světě. Vynikající burger si ale můžete vykouzlit i snadno sami doma. Klasickou variantu  …více»

Horkovzdušná Fritéza Panasonic pro zdravější a chutnější pokrmy

Horkovzdušná Fritéza Panasonic pro zdravější a chutnější pokrmy
17. 06. 2024 Škola vaření
Pokud hledáte způsob, jak si doma připravit oblíbená smažená jídla s minimálním množstvím tuku, horkovzdušná fritéza Panasonic může být tím pravým řešením. Tento přístroj vám umožní snadno připravit  …více»

Grilovací sezona je tu! Jak vybrat to správné maso na gril

Grilovací sezona je tu! Jak vybrat to správné maso na gril
16. 06. 2024 Škola vaření
Burgery, špízy, ale i propečené steaky a k tomu nějaká ta voňavá příloha. Grilovací sezóna je tady a s ní i každoroční dilema, jaký kus masa na gril vybrat, aby přátelům a rodině chutnalo. Přinášíme  …více»

Mixér, který vaří

Mixér, který vaří
10. 06. 2024 Škola vaření
Máte rádi rychlá a zdravá jídla? V tom případě je pro vás vhodný stolní mixér s funkcí vaření. S tímto nepostradatelném pomocníkem během chvíle připravíte celou řadu rychlých a zdravých jídel …více»

Odbornice na výživu radí: Jak želírovat přírodně a bez chemie

Odbornice na výživu radí: Jak želírovat přírodně a bez chemie
4. 06. 2024 Škola vaření
Rádi byste si připravili domácí marmeládu, sirup nebo třeba želé bez barviv a konzervantů a zužitkovali tak přebytky ze zahrady či od babičky, ale nevyznáte se v nepřeberném množství želírovacích příp …více»
 

Mobilní aplikace My Tefal – objevujte stále nové a inspirující recepty

Mobilní aplikace My Tefal – objevujte stále nové a inspirující recepty
20. 05. 2024 Škola vaření
Milujete vaření? Rádi objevujete nové recepty, které byste mohli doma vyzkoušet? Hledáte snadno použitelnou mobilní aplikaci, která vám pomůže najít chutné recepty? Už nehledejte – mobilní aplikace …více»

Mořské plody, jak je neznáte: ochutnejte to nejzajímavější z hlubin oceánu

Mořské plody, jak je neznáte: ochutnejte to nejzajímavější z hlubin oceánu
13. 05. 2024 Škola vaření
Mořské plody jsou pokladem oceánu se širokou škálou chutí a textur, které milují gurmáni po celém světě. Ačkoliv mnozí možná spojují mořské plody s návštěvou přístavu nebo rybího trhu, existuje další …více»

Letní nápoje s kávovarem Krups Intuition

Letní nápoje s kávovarem Krups Intuition
7. 05. 2024 Škola vaření
Léto je časem slunce, odpočinku a dlouhých horkých dnů, kdy vyhledáváme relax ve stínu s chutným nápojem v ruce. Letní měsíce lákají k experimentování s nevšedními chutěmi. Co může být lepší než  …více»

Sezona medvědího česneku je tady: Vychutnejte si ho, dokud je čas

Sezona medvědího česneku je tady: Vychutnejte si ho, dokud je čas
9. 04. 2024 Škola vaření
Roste jen pár týdnů v roce a letos jsme se ho díky teplému počasí dočkali opravdu brzy. Medvědí česnek, jarní bylinka s jemnou česnekovou chutí potěší nejen naše smysly, ale i naše tělo. A jeho čas  …více»

Tajemství španělských uzenin: Jak si vybrat ten pravý kousek

Tajemství španělských uzenin: Jak si vybrat ten pravý kousek
27. 02. 2024 Škola vaření
Víte, co spojuje jména jako Jamón Serrano, Jamón Ibérico nebo Cecina? Jsou to neodolatelné lahůdky, které přináší do našich chuťových pohárků dílčí kousíčky španělské kulinářské tradice …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !