Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Široká paleta zavařování: Symfonie chutí zakonzervovaných v čase

Široká paleta zavařování: Symfonie chutí zakonzervovaných v čase
17. 08. 2023 Škola vaření
Srpen se pomalu chýlí ke svému konci a je tak nejvyšší čas na zavařování plodů léta. A možnosti jsou opravdu omezené jen vaší představivostí. Ponořte se do přírodních pokladů, z nichž každý nabízí  …více»

Jak se vyhnout nejčastějším chybám při grilování?

Jak se vyhnout nejčastějším chybám při grilování?
17. 08. 2023 Škola vaření
Léto je v plném proudu a s ním také ve vzduchu vůně nejrůznějších grilovaných pochoutek. Rozžhavené rošty grilů se už nemůžou dočkat, jaké další dobroty na ně naskládáte. Dejte ale pozor na chyby, …více»

Burčák burčí na dveře! Jak si ho co nejvíce užít?

Burčák burčí na dveře! Jak si ho co nejvíce užít?
10. 08. 2023 Škola vaření
Jaký bude letošní ročník? Bude dostatek vína? Kolik ze své síly předalo letní slunce hroznům? Na první vína letošního ročníku si počkáme až do sv. Martina, ale první nápovědu nám mohou dát už tolik  …více»

Největší vitaminová pilulka na světě? Obyčejná brambora!

Největší vitaminová pilulka na světě? Obyčejná brambora!
5. 08. 2023 Škola vaření
Brambory představují pro českou kuchyni nepostradatelnou surovinu, ať už se jedná o přílohu či základ řady oblíbených pokrmů. Věděli jste však, že brambory jsou také velmi zdravé, a dokonce dietní? …více»

Hvězda středomořské kuchyně

Hvězda středomořské kuchyně
27. 07. 2023 Škola vaření
Sezóna rajčat je tady. V kuchyni mají své nezastupitelné místo. Ne náhodou představují rajčata ve středomoří druhou nejoblíbenější zeleninu hned po bramborách. Rajče, hvězda středomořské kuchyně, je k …více»
 

Zdravá zmrzka pro děti? Jasně! 5 receptů na ledové osvěžení

Zdravá zmrzka pro děti? Jasně! 5 receptů na ledové osvěžení
18. 07. 2023 Škola vaření
Při tvorbě domácí zmrzliny můžete použít různé základní suroviny, rozhodování ale většinou ovlivňují dvě věci - jestli máte k dispozici čerstvé ovoce a jestli máte dostatek času se jeho zpracování  …více»

Tip na výborné těstoviny

Tip na výborné těstoviny
30. 06. 2023 Škola vaření
Konečně jsou tady příjemné slunečné dny a vy přemýšlíte, co lehkého připravit na oběd či k večeři rodině nebo přátelům? Chcete, aby byla příprava časově nenáročná, ale zároveň jste si všichni společně …více»

Víte, jak si připravit nezapomenutelný šálek čaje?

Víte, jak si připravit nezapomenutelný šálek čaje?
7. 06. 2023 Škola vaření
Když v roce 1908 vynalézavý obchodník s čajem Thomas Sullivan vytvořil malé hedvábné sáčky, dal pití čaje další významný rozměr. Ačkoli je původně vytvořil jen jako jednorázové sáčky pouze s malou …více»

Arroz al caldero - tradiční recept na nejoblíbenější rýži s rybou v regionu Murcia

Arroz al caldero - tradiční recept na nejoblíbenější rýži s rybou v regionu Murcia
22. 05. 2023 Škola vaření
Tento recept originálně používá sušené nora papričky, které mají typickou kouřovou chuť. V Česku jsou však těžko k sehnání, takže jsme je nahradili čerstvou kapií a uzenou paprikou — kořením …více»

Chřestová sezóna opět v plném proudu. Zařaďte tuto superpotravinu do svého jídelníčku

Chřestová sezóna opět v plném proudu. Zařaďte tuto superpotravinu do svého jídelníčku
9. 05. 2023 Škola vaření
Věděli jste, že v Česku právě začíná chřestová sezóna? Trvá jen od poloviny dubna do konce června. Možná právě proto zapomínají mnozí z nás tuto superpotravinu zařazovat do svých jídelníčků. Přitom  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !