Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.07. 2025
Dnes má svátek Jaroslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete si upéct domácí chléb? Nebojte se kombinovat mouky

Chcete si upéct domácí chléb? Nebojte se kombinovat mouky
21. 09. 2023 Škola vaření
Znáte ten pocit, když dostanete chuť na čerstvý křupavý chléb, ale není, kam si pro něj zrovna doběhnout? Právě v tu chvíli přichází na řadu chlebové směsi, které jsou vyladěné do posledního zrnka …více»

Marmeláda: Zvládnete si zajímavé příchutě připravit i doma?

Marmeláda: Zvládnete si zajímavé příchutě připravit i doma?
13. 09. 2023 Škola vaření
Všichni ji známe a všichni ji ve větší či menší míře ve své kuchyni používáme. Tušíte ale, kde a jak marmeláda vznikla a jaké zajímavé druhy jste schopni připravit si i doma? Nemusíte se bát, je to …více»

Víte, jak správně skladovat pečivo?

Víte, jak správně skladovat pečivo?
6. 09. 2023 Škola vaření
Asi každému se to někdy stane: koupíte bochník chleba nebo pytlík bagetek k večeři a na poslední chvíli se změní plány, jíte nakonec venku nebo prostě jen není takový hlad. A s každým dalším dnem  …více»

Umíte správně připravit těstoviny?

Umíte správně připravit těstoviny?
28. 08. 2023 Škola vaření
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak opravdu správně připravit těstoviny? My ano, máme pro vás pár tipů. Chcete-li si těstoviny připravit předem, vařte je polovinu doby uvedené na obalu. Pak je zchlaďte …více»

Olivy: Španělský klenot i zdravá delikatesa

Olivy: Španělský klenot i zdravá delikatesa
25. 08. 2023 Škola vaření
Olivy jsou jedním z nejcharakterističtějších pokrmů středomořské kuchyně a postupem času si našly své místo i v českých domácnostech. Tyto malé kulaté plody jsou nejen lahodným doplňkem spousty jídel …více»
 

Široká paleta zavařování: Symfonie chutí zakonzervovaných v čase

Široká paleta zavařování: Symfonie chutí zakonzervovaných v čase
17. 08. 2023 Škola vaření
Srpen se pomalu chýlí ke svému konci a je tak nejvyšší čas na zavařování plodů léta. A možnosti jsou opravdu omezené jen vaší představivostí. Ponořte se do přírodních pokladů, z nichž každý nabízí  …více»

Jak se vyhnout nejčastějším chybám při grilování?

Jak se vyhnout nejčastějším chybám při grilování?
17. 08. 2023 Škola vaření
Léto je v plném proudu a s ním také ve vzduchu vůně nejrůznějších grilovaných pochoutek. Rozžhavené rošty grilů se už nemůžou dočkat, jaké další dobroty na ně naskládáte. Dejte ale pozor na chyby, …více»

Burčák burčí na dveře! Jak si ho co nejvíce užít?

Burčák burčí na dveře! Jak si ho co nejvíce užít?
10. 08. 2023 Škola vaření
Jaký bude letošní ročník? Bude dostatek vína? Kolik ze své síly předalo letní slunce hroznům? Na první vína letošního ročníku si počkáme až do sv. Martina, ale první nápovědu nám mohou dát už tolik  …více»

Největší vitaminová pilulka na světě? Obyčejná brambora!

Největší vitaminová pilulka na světě? Obyčejná brambora!
5. 08. 2023 Škola vaření
Brambory představují pro českou kuchyni nepostradatelnou surovinu, ať už se jedná o přílohu či základ řady oblíbených pokrmů. Věděli jste však, že brambory jsou také velmi zdravé, a dokonce dietní? …více»

Hvězda středomořské kuchyně

Hvězda středomořské kuchyně
27. 07. 2023 Škola vaření
Sezóna rajčat je tady. V kuchyni mají své nezastupitelné místo. Ne náhodou představují rajčata ve středomoří druhou nejoblíbenější zeleninu hned po bramborách. Rajče, hvězda středomořské kuchyně, je k …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !