Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso na citrónu

fotka Skopové maso na citrónu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Skopové maso na citrónu:

1 kg skopového masa  | 2 ks cibule  | 5 stroužků prolisovaného česneku  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce nasekané petrželky  | podle potřeby: sůl, pepř, vývar z Masoxu

Postup přípravy receptu Skopové maso na citrónu:

Maso nakrájíme na menší kostky a opečeme na mírném plameni na rozehřátém oleji (asi 10 minut). Vyjmeme je a ve vypečené šťávě osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme prolisovaný česnek a krátce osmažíme. Do této směsi vložíme opečené maso, nasekanou petrželku, vlijeme citrónovou šťávu a trochu vývaru z Masoxu. Osolíme, opepříme a na mírném plameni dusíme pod pokličkou na pánvi doměkka asi 45 minut. Během dušení maso podléváme vývarem, aby se k pánvi nepřipeklo, a občas promícháme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Skopové maso na citrónu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso na citrónu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !