Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.09. 2025
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Skvělé jahodové želé řezy

fotka Skvělé jahodové želé řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skvělé jahodové želé řezy:

Piškot:  | 4 vejce  | 20 dkg cukru krupice  | 1 dcl oleje  | 1 dcl mléka  | 20 dkg polohrubé mouky  | 1 prdopeč  |  Jahodové želé:  | 20 g čiré želatiny  | 100 g vody  | 250 g další vody  | 300 g moučkového cukru  | 250 g jahodového protlaku  | 250 ml ušlehané šlehačky  |  červená potravinářská barva  |  jahodová marmeláda

Postup přípravy receptu Skvělé jahodové želé řezy:

Vejce ušleháme s cukrem el. šlehačem, poté přidáme už ručně olej, mléko a mouku s kypř. práškem. Vlijeme buď na plech anebo do velké dortové formy (28 cm) vystlané pečícím papírem. Upečeme při 175 °C. Necháme vychládnout. Vychládlý plát na plechu potřeme jahodovou (popř. rybízovou) marmeládou - pokud jsme pekli v dort. formě, prořízneme korpus a pláty spojíme marmeládou, tu pak natřeme i na vrch korpusu POZOR! Horní vrstva marmelády působí jako izolace proti protečení želé !!!




Fotky receptu Skvělé jahodové želé řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skvělé jahodové želé řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !