Hrajte s námi SUDOKU online !
Býk - roční horoskop na rok 2025
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Zavařování
Sladkokyselé okurky
Vložil:
SRNA
Porcí:
8
Doba přípravy:
60 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
31
Použité suroviny receptu Sladkokyselé okurky:
Na dno 1 sklenice: kousek kopru | 3 kolečka mrkve | 2 plátky cibule | malý kousek křenu | 1 nové koření | 3 celé pepře | 1 hřebíček | půl bobkového listu | malý kousek skořice | půl kávové lžičky hořčičného semene | Nálev (asi na 8 sklenic): | 2 litry vody | 6 dl octa | 8 dkg soli | 15 dkg cukru | 25 tablet sacharinu
Postup přípravy receptu Sladkokyselé okurky:
Vodu zahřejeme asi na 80 stupňů Celsia (nevařit), přidáme sůl, cukr, sacharin a nakonec ocet. Roztok promícháme a teplým zalijeme okurky.
Na dno sklenice dáme koření, kopr, křen, mrkev a cibuli. Do sklenice urovnáme okurky a zalijeme nálevem. Sterilujeme při 80 stupních Celsia 20 minut.
Fotky receptu Sladkokyselé okurky:
Fotky vložil: piskotik,MichelePrg,epospa,tvackova1
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Sladkokyselé okurky
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Sladkokyselé okurky
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Ostružinový džem s bezinkami
Malinová zavařenina s rybízem
Zeleninová míchanice
Kysaná jablka
Bramboračka na zimu
Jahodový džem zasyrova
Jablečné bonbónky
Želé z pomerančů s campari
Jablečná povidla s malinami
Šáhožehan
Jeřabinový džem s jablky
Jogurtové pyré
Domácí hořčice ke grilovanému masu
Zelenina s párkem a fazolemi
Lesní jahody ve víně
Jahodové čatní s mangem
Bezová kecanda
Meruňkový likér s vínem
Kvašený zimní salát
Povidla z míchaného ovoce
Aktuální soutěže
Soutěž o jarní novinky Když na horách svítá a Zápisník ženatého muže.
Vyhrajte krásné vonné oleje do pračky od rodinné firmy Bugala!
Soutěž o školní penály dle vlastního výběru značky Ulitaa.
Soutěž o Vitar Super beta-karoten pro zdravou pokožku.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!